Outfit #30

23.06.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , ,

20130623-204300.jpg
Et outfit fra i fredags, hvor den overordnede plan var at slappe af og få sovet ud – jeg er lidt i underskud fra sidste weekend 😉 og da denne weekend bød på familiefødselsdag lørdag aften, var eneste mulighed for mig fredag aften…
Manden var med yngstesønnen til overnatning i skolen og mangler derfor stadig lidt søvn 😉

20130623-204808.jpg
Comfy outfit, som bare altid er godt… med én af mine yndlingscardigans fra Rosemunde (endnu én af den slags, som jeg med det samme elskede og skyndte mig at købe i to andre farver også… ha ha)
De er vel 4-5 år gamle, men stadig rigtig fine… se det er kram.

Håber I har haft en god weekend og har fået sendt et par hekse mod syd…. – eller skal ud og gøre det nu.

Kram og god Sankt Hans

12 thoughts on “Outfit #30

  1. Enig! Der er bare nogle ting i ens garderobe der altid fungerer! Jeg lever i mine Blake t-shirts her i eksamensperioden – Dem, jeans og sneakers! Men jeg glæder mig altså også til snart at finde lidt mere inspiration og til at skulle vise mig frem for andre end medstuderende og eksaminatorer 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.