Avéne – make-up remover

26.06.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

20130626-213147.jpg
Denne make-up fjerner er meget tæt på at være helt perfekt, hvis ikke den er det…
Jeg havde fået en lille prøve på den og da min Lancôme var tømt, var jeg hurtig til at besøge apoteket, hvor Avéne kan fåes.
Den dufter mildt og rent og så føles den som blødt vand…. ja, det lyder måske lidt underligt, men det gør den!!! Det betyder så også, at den slet ikke fedter hele øjet ind, så man rent faktisk kan både se og blinke umiddelbart efter afrens (meget vigtigt!!)
Men det bedste af det hele er, at den fjerner al make-up, uden at man skal gnide hårdt eller fjerne med vand bagefter. (=hurtig og effektiv)
Prisen er også ret fornuftig – 130kr. for 200ml.

20130626-214606.jpg
Med make-up fjernere er jeg ellers ikke tro mod ét mærke, som med andre af mine produkter. Jeg tager tit den første og bedste hos Matas – den der lige er månedens hit og alligevel står på disken…, men måske er det bare fordi jeg ikke er stødt på ‘the one and only’ endnu.

Engang var jeg af den overbevisning, at når jeg skiftede mascara, så skulle jeg have make-up fjerneren, der hørte til…. good or bad… sådan gør jeg ikke mere.

Hvad bruger I? Og er det altid samme slags? Og har i et tip om ‘verdens bedste’?

Kram!

English: new make-up remover from Avéne – very good in my opinion

14 thoughts on “Avéne – make-up remover

 1. Mit krav er egentlig bare, at den skal kunne fjerne vandfast mascara og eyeliner, og jeg har i lang tid nu brugt Matas den stribede 2-fasede. Helt enkelt 🙂

 2. Jeg går ret høj op i at mine produkter ikke er allergifremkalende, miljøbelastende og eller irriterende for hud og øjne da jeg er blevet virkelig sat med årene.

  Jeg her i tidens løb prøvet rigtig mange mærker, clinique, tromborg, Avene, la roche posay, origins, Anne-marie börlind, Kihles osv. pt er min absolutte favorit organic circle fra Rema1000, de har en 3-i-1 rens som er virkelig god og fjerne både makeup og snavs… Den eneste ulempe er at den skal på en vatrundel for at fjerne mascaren ordenligt…

 3. Jeg er ikke fan af øjenmakeupfjerner. Jeg får mit af under min rens til ansigtet, og det sidste tager jeg med en gul svamp (dem der er hårde, når de er tørre). Øjenomgivelserne er sarte, og man skal passe på dem.

  Dog har jeg altid hørt godt om Avéne ! Bruger selv deres mineralspray 😉

  /Linda

  • Det glæder jeg mig til at læse 😉
   Tidligere brugte jeg kun clinique og jeg er stadig glad for flere af deres ting.

  • Åhh ja – servietter – det er også smart. Jeg bruger nogle gange servietter, når jeg er ude at rejse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.