Davids Coffee

30.06.2013 af: walkinrunout Kategori: food & drink, sponsoreret

 

*** Sponsoreret indlæg ***

Blend No. 7 Latin Love – Rancilio espressomaskin – Mazzer kværn – stampning

Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov at prøve disse fantastiske kaffebønner af for Davids Coffee. Davids Coffee er ud over en webshop, som forhandler nyristet arabisk kaffe også et micro kafferisteri med base i Taastrup ved København. De udvælger og hjemtager speciel te samt grønne uristede bønner, som de så selv rister på et professionelt State-of-the-Art Hot Air risteanlæg. Kaffen ristes med deres unikke Scandinavian Flavour™-teknologi, som giver kaffen mere fylde og flere fine smagsnuancer.

Bønnerne er hele Blend No. 7 – Latin Love og såvel espresso som latte er testet af både min mand og jeg. Begge dele er testet på en Mazzer-kaffekværn samt en Rancilio-espressomaskine – jo man er vel wannabee-barista.

Bønnerne er friskristet, hvilket er meget vigtigt og duften umiddelbart inden samt under kværning er helt fantastisk.

Vi prøvede først en espresso, hvor smagen var fyldig og noterne af marcipan trådte tydeligt frem. Den fremkomne skum var lys brun og dejlig cremet.

Kaffe latte lavede vi af næste kop espresso og skummet mælk – og min mand, som er den der er mesteren af os to, er blevet ganske god til det der med blade, hjerter og deslige i kopperne.

Er den ikke fin?

Denne kaffe er fabelagtig til espresso kaffe, hvor smagsnoterne virkelig kommer til sin ret… og det siger jeg selvom jeg helt klart er mest til latte eller andre blandinger med mælk. Jeg synes ofte at ren espresso er stærk og at det ikke rigtig er til at smage alle nuancerne…, men med denne kom den dejligste smag af marcipan frem… sikkert også fordi jeg virkelig gjorde mig umage med ikke bare at skynde mig, at drikke den.

Der findes flere forskellige slags bønner på hjemmesiden og vi skal da helt sikkert have smagt på både den økologiske version samt Blend no. 8 Choko-fantastic med grønne bønner.

 

Bonusinfo…. på samme hjemmeside kan der bestilles lækker lakrids fra Johan Bülow.

Kaffekram til jer alle!

 

English: testing Coffee from the Danish Coffee Brand DavidsCoffee.

8 thoughts on “Davids Coffee

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.