Juni 2013 Shopping

03.07.2013 af: walkinrunout Kategori: shopping , , ,

Shopping i juni har været præget af sommer og udsalg…  – og det er jo ikke så skidt.

Jeg har fået erhvervet mig nedenstående:

1. H&M flæsenederdel – 129 kr.

2. Allez Allez t-shirt – 299 kr. (men jeg var heldig at få 30% rabat pga. fødselsdag)

3. Sovenier-flip-flops fra Hamburg – 80 kr.

4. Tommy Hilfiger flip-flops – 225 kr.

5. Cos kjole – 223 kr.

6. By Malene Birger jakke – 1675 kr.

Hvor gerne jeg end ville, har jeg bare ikke kunnet afse 3000-4000 kr til en Isabel Marant nederdel med flæser, men jeg har så til gengæld fået købt mig et ret godt alternativ i form af en H&M-udgave. Den har tre lag af flæser og det sort/hvide mønster er rigtig flot.

Jeg har også fået tilføjet en ny farvet t-shirt til samlingen… og den er gul… jeps! Den er fra Allez Allez og både pasform og materiale synes jeg er rigtig lækker.

Mest af nød, men også lidt fordi jeg altid bruger flip-flops hver sommer, fik jeg købt mig hele to par da jeg var på tøsetur til Hamburg. Det ene par i plastic og lidt a la badesandaler og det andet par i gummi og stof. Jeg havde taget mine Pistols på, på travetur rundt i byen… men da vi på et tidspunkt skulle gå ret langt i bagende sol, blev det simpelthen for varmt (vi var selvfølgelig også velsignet med ca. 25 grader…)

Da udsalget  blev skudt i gang midt i juni var jeg heldig at finde en smuk By Malene Birger blazer og en kjole fra Cos, som var sat ned med henholdsvis 40% og 50%.

Hvad har I erhvervet jer for nyligt?

Kram!

12 thoughts on “Juni 2013 Shopping

 1. Det ligner gode køb 🙂
  Puha jeg har også lavet en del køb i juni. Ups også den der IM nederdel på udsalg(jeg har ikke lige fået vist den på bloggen endnu).

  • Ja der er jo også udsalgsmåned 🙂
   – og jeg glæder mig til at se nederdelen på…. Du er da vist ved at have en god samling, hva’? Gad godt det var mig 🙂

 2. Sikke mange lækre ting du har fået fat i 🙂
  Jeg har fået mig nogle toppe eller 4 og en taske fra Black Lily 🙂

  • Fire toppe!!! Så er du vist også klar til sommeren kommer (har hørt der snart bliver varmere) 🙂

 3. Hvor er jeg glad for at se at jeg ikke er den eneste der har shoppet amok i juni måned! Og det er nogle vanvittig lækre køb du har gjort – Især nederdelen og jakken far By Malane Birger!
  Jeg selv har købt to sweatshirts fra Zoe Karssen (Du ved jo hvor længe jeg har ønsket mig dem, og den ene var nedsat!), et par Acne jeans (også nedsat), en Acne basis t-shirt (også nedsat) og et par bukser jeg kunne bruge til den lange flyvetur! 🙂

  • Det lyder godt nok også lækkert og du bliver så glad for sweatshirtsene, det ved jeg… de er så lækre.
   Jeg har også kigget på jeans, men har ikke lige fundet nogle endnu – jeg plejer bare at købe i H&M, men kunne rigtig godt tænke mig et par fra Acne…
   Jeg går ud fra at de er lækre, dem du har købt… ellers havde du vel ikke købt dem 🙂

 4. Lækre sager må man sige, og gode priser ikke mindst.
  Jeg prøvede nederdelen fra H&M idag, for den er bare så fin. Men nøj hvor jeg lignede noget der var løgn i den, er glad for jeg prøvede den i en butik i stedet for at bestille den hjem.

  Jeg har gjort en del køb på det sidste, men ved af erfaring at jeg gør flest køb på juni-udsalget så det går nok. Jeg har købt to tørklæder, en top, en cardigan og et par billige ekstra-solbriller med minimum 50 % rabat, og så har jeg købt et par jeans og et par haremsbukser med 30 % rabat.

  Jeg holder stadig øje med et par sko, to toppe, endnu et par jeans, en jakke, en skjorte, et par læderbukser og en blazer. Udsalget går vildt for sig i år.

  • Synd at nederdelen ikke var god til dig, for det er et billigt alternativ til de lidt dyrere 🙁
   Men du har da fået en masse andre gode ting…. jeg lurer stadig på det tørklæde du købte fra SR…. håber lidt på, at det kommer længere ned (og så alligevel… tør snart ikke vente mere).
   Det er i øvrigt ret genialt, at gemme sine køb til udsalget – det prøver jeg også på, men falder ofte i…. eller tør ikke vente 🙂
   But hey!!! det er jo selvfølgelig kun tøj 🙂

 5. Bestemt gode ting, især den flotte gule t-shirt og nederdelen 🙂
  Uha, alt for meget :-/ Taget i betragtning af indkomsten denne måned. Ahem.. Men jeg skal så heller ikke på ferie denne sommer, så det er lidt ok 😉 Guapizimo lokkede mig i noget Stylesnob/Selected Femme fordærv.. Og så var der Stine A event i mandags.. Ups 🙂

  • Tak 🙂
   Ha ha ja vi skal heller ikke noget særligt i sommer… bare slappe af 🙂
   – og så skal man jo se ordentlig ud 😉 jeg er da spændt på at se dine køb… Og det der Stine A event… pyhh det havde været dyrt, hvis jeg var med – hun laver så fine ting (jeg har dog kun en ring fra hende indtil nu)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.