Crystal Head!

04.07.2013 af: walkinrunout Kategori: food & drink, sponsoreret

*** Sponsoreret indlæg ***

Har I set denne virkelig flotte og seje flaske med vodka?

Den har jeg fået lov at teste for Bevco.dk, som er en webshop med et virkelig stort sortiment af vin, spiritus, champagne, øl, cider, energidrik, sodavand og fadølsanlæg. De har mere end 1200 produkter og leverer fra dag til dag….

Crystal Head er den sejeste flaske jeg nogensinde har set, men den er faktisk mere end det… Det er en prisvindende premium vodka, der er fremstillet af hvede i Canada. Den er firedobbelt destilleret, og filtreret syv gange, hvoraf tre af gangene er gennem quartz-krystaller også kendt som Herkimer diamanter.

De fleste af os kender vodkaer som Smirnoff, Danzka, Finlandia og andre billige vodkaer. De er ofte sprittet i smagen og bruges derfor mest til at blande i drinks. Årsagen til den sprittede smag er antallet af destilleringer, eller mangel på samme – for jo flere gange der destilleres jo renere og klarere bliver vodkaen i smagen.

Normalt drikker jeg kun vodka i drinks, men når man, som nu, får muligheden for, at smage en virkelig top-vodka, er man jo nødt til at drikke den ren… Så manden og jeg delte lige flasken….. Naaahhh!!

Vi smagte kun et enkelt glas hver – og wauuuuw, det smager jo toplækkert. En meget blød og cremet smag, man godt kan blive forfalden til. Man kan godt ane smagen af sprit, men det er ikke den overskyggende smag, som i flasker man populært kalder slave-vodka og som jeg i hvert fald ikke kan drikke rent.

Jeg prøvede både med og uden is og kan faktisk bedst lide den uden is… så smager den mere rund.

Jeg tror, at resten af flasken skal gemmes lidt… vi har nemlig nogle gode venner, som jeg ved, vil sætte pris på, at prøve at smage så lækker en vodka.

Behøver jeg fortælle, at begge mine drenge står på spring for at arve den tomme flaske? Tror måske jeg er nødt til at købe mig én mere!!!! Den er på tilbud hos Bevco.dk lige nu, så hvis nogle af jer er interesserede i at smage den kan den købes her.

Kram og skål! (når bare det ikke er hver dag… er det ok, at afslutte et indlæg på denne måde)

 

Testing the coolest vodka ever… Crystal Head made with water from Newfoundland, Canada

2 thoughts on “Crystal Head!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.