Hvad er det der er gråt, tyndt og smukt?

05.07.2013 af: walkinrunout Kategori: new stuff

20130705-145402.jpg
Jamen det er da mit udsalgskøb fra Nelly!!!
En langærmet, grå t-shirt fra Zoe Karssen i det skønneste, skønneste materiale og en pasform, der bare altid gør noget godt.

Jeg har flere kortærmede t-shirts fra Zoe Karssen samt en enkelt sweatshirt og jeg har allerede set nogle af de nye fine blå, der kommer her til efteråret … så tænker, at dette ikke er det sidste fra dette mærke, jeg erhverver mig (ja… de er faktisk allerede i butikkerne nu).

20130705-150022.jpg
Teksten Brooklyn har jeg egentlig ikke noget forhold til, men det ser da fedt ud… ikke?

20130705-150202.jpg
Kanterne er, lige som på de kortærmede t-shirts, rå, men der er en slags manchet eller afslutning på ærmet som bare er super sej… og så må jeg også give min kompliment til længden, både på selve trøjen og ærmerne…. skønt for os med lidt lange lemmer…

Det blir’ en god weekend!!!!

Kram!

New buy from Nelly.com

8 thoughts on “Hvad er det der er gråt, tyndt og smukt?

    • Det kan jeg nemlig også godt… og så er ærmerne dejligt lange 🙂
      – også skøn weekend til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.