I wish for more… Zoe Karssen

09.07.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

De fleste af jer ved nok at jeg er “totally in love with” t-shirts fra Zoe Karssen. De er Ikke bare helt fantastiske i materiale og form – de er også super fede i farverne… de har selvfølgelig de obligatoriske farver sort, hvid og grå, men også de fineste sarte nuancer af lyserød og lyseblå samt klare farver som rød og blå og så er de fede statements, der altid rammer plet, en sag helt for sig selv….

Men det jeg egentlig ville fortælle er, at jeg lige har opdaget, (og her undskylder jeg, hvis det bare er mig, der er håbløst bagud for ikke at have set det før) at de laver nogle super fine striktrøjer, i helt de samme farver og med de samme fede statements, som på t-shirtsene.

Jeg har forelsket mig i den fine lyserøde BIRDS, som både ville kunne bruges her i sommer – når natten falder på – og til efterår og vinter, hvor vi har brug for lidt varmere tøj. Materialet er nemlig en blanding af cashmere og uld, så de er blåde bløde og lækre.

Leopard-sweatshirten har jeg aldrig fået købt mig, men den er også lavet i en strikmodel…. og personligt synes jeg faktisk, at netop leopard-printet passer meget bedre til strikken end til sweatshirten… så den kan da lige komme på den store grumme ønskeseddel (I ved, den som ikke har nogen begrænsning og som man kan plukke i, når man rent faktisk skal udlevere nogle ønsker til folk, der er så søde at spørge efter det.)

Men da det stadig er sommer og vi stadig kan bruge toppe og t-shirts i rå mængder skal den smukke blå Wild by Heart da også lige vises her…. åhh den er flot!

Kram!

 

I’m totally in love with t-shirts from Zoe Karssen and now I discovered that thye make knit aswell…

6 thoughts on “I wish for more… Zoe Karssen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.