Tour, motion & teltur!

10.07.2013 af: walkinrunout Kategori: motion, sponsoreret

*** Sponsoreret ***Tour de France 2012 i Liége

Jeg kan ligeså godt starte med at fortælle at jeg ikke ser Tour de France, som ellers er højaktuelt lige nu…. Jeg har gjort… for længe siden – dengang, da det var vildt, når vi opdagede at en af rytterne var dopet… nedtur for den sportsgren!!! og så var der lige sidste år, hvor vi rent faktisk… og ved en tilfældighed, rendte ind i starten af løbet i Liége.

Jeg ser som udgangspunkt heller ikke hverken fodbold eller håndbold – dog undtaget, når Danmark når finalen… så bliver man vel lidt patriotisk og glæder sig over både stemning, øl, fællesskab og dytten i gaderne.

Nej i virkeligheden kan jeg meget bedre lide, at lave sport selv fremfor at se det i fjernsynet…

Kvindeløb i Aalborg

De af jer der har læst med noget tid ved, at jeg både er til zumba, løb, yoga, tennis og styrketræning.

Så da jeg i sidste uge blev spurgt om jeg ville skrive om Stadium.dk og fortælle jer lidt om deres webshop, kunne jeg kun sige:  ja da…

De har nemlig et bredt udvalg af lækkert sportstøj, der henvender sig til alle tænkelige sportsgrene….Apropos føromtalte Tour de France er der cykeltøj her, min primære sportsgren løb her, og  der hvor jeg selv lige kigger mest pt. friluftliv & rejser her …. og det er kun et lille udvalg, for man kan simpelthen finde sko, tøj og gear til alle typer af sport…

Jeg kigger efter både telte, rygsække og sovepose… for når nu vores ferie snart starter har jeg planer om, at vi skal prøve det der telttur…. Det bliver dog i bil og ikke på cykel, så i første omgang er det teltet, der er det vigtigste….

Tror godt jeg kunne klare mig med dette her!

Stadium findes både som fysiske butikker flere steder i landet og som webshop og jeg kan kun anbefale jer at kigge forbi… og der er udsalg lige nu!!!

 

Kram!

Sports Gear from Stadium.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.