Black &white Outfit #33

12.07.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit

Der er så super flot med et outfit i sort og hvidt, men alligevel er det ikke noget jeg praktiserer ret ofte… jeg synes tit, at der lige mangler lidt farve… og putter så et par røde sko på fødderne, et blåt tørklæde om halsen eller et andet farvesplash et eller andet sted…

For et par dage siden modstod jeg fristelsen og gik rundt en hel dag og aften i sort og hvidt…

Philosophy Blues Original Top//H&M shorts//Sandwich bælte//By Malene Birger Læderjakke//Marni for H&M sandaler

Det eneste der sneg sig ind var lidt lyserødt på neglene og bæltet med nitter.

Jeg har ikke bare weekend nu, men ferie… virkelig tiltrængt…. så vi startede med en kæmpe is i eftermiddag… for ligesom, at sementere friheden og overskuddet… og derefter tog vi ud og købte et telt… (det lyder måske ikke så mærkeligt for jer, søde læsere, der kun kender mig fra denne “blog-side”, men tro mig…. det var nok det sidste mange troede skulle overgå vores familie.) ha ha

 

Ikke desto mindre er det nu købt og slået op… drengene skal nemlig teste det og overnatter derfor deri i nat.

Kram og rigtig skøn weekend/ferie!

 

Outfit in black and white and celebrating the start of our holiday.

4 thoughts on “Black &white Outfit #33

  1. Jeg synes at du er fin i sort og hvid 🙂 – jeg er selv ofte i sort og hvid (til tider), men kan godt følge dig i, at der godt kan mangle lidt farver til tider. Men fin er du i det 🙂

  2. Jeg ender ofte i sort/sort, fordi jeg ikke har så meget i hvidt, men det ser smadder godt ud 🙂 Åh, dejligt med ferie 🙂 Det er min tur om 1 uge. Glæder mig fordi jeg ikke har holdt rigtig afslappende ferie siden sidste sommer. Lyder hyggeligt med telt trods alt 🙂

    • Ja du har haft travlt… og selv om det er vidunderligt at rejse er det også bare så skønt at være hjemme og bare slappe totalt af… og lade tiden flyde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.