3 favorites – sommerparfume

13.07.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Jeg har forskellige favoritparfumer, alt efter hvilken årstid det er – Og jeg  har rigtig mange forskellige parfumer på min hylde, at vælge imellem, men lige nu bruger jeg meget tre af mine dufte, som jeg selv synes passer rigtig godt til sommeren.

Stella fra Stella McCartney, som har en blid og blød duft af roser, men med en snert af skarphed, så der ikke går totalt tornerose i den. Jeg bruger den til både hverdag og fest… dag og aften – for den kan det hele og selv om den er speciel, bliver den aldrig “for meget”.

 

Lauren fra Ralph Lauren, som desværre er udgået. Den har den mest komplekse duft af bl.a. roser, krydderier og ædle træsorter. Den er på én gang feminin, elegant og raffineret, men også dynamisk og jordnær – virkelig en ener (og jeg fatter simpelthen ikke, at den ikke fremstilles mere)

Jeg har en halv flaske tilbage af eau de toilette og en smule parfume… og det bliver passet rigtig godt på – ikke for høje temperaturere og ikke for meget sollys (ved ikke om det er en skrøne, men den er stadig ok, selvom den efterhånden er ret gammel)

I min søgen efter den, (der må da være flere flasker tilbage), er jeg stødt på artikler om, at den er blevet relanceret på et tidspunkt… men lavet efter en anden formel – her er krydderierne nedtonet og knap så kraftige… og det, gør det jo bestemt ikke lettere, at man nu også skal holde øje med sammensætningen og årstal for skabelsen.

Man kan stadig købe dem i USA , men jeg ved så ikke om det er vintage formularen eller den nye. Ellers kan man købe gamle halvbrugte på ebay… men det ved jeg ikke lige om jeg har lyst til (de kan jo være blevet sprittede… og dermed lugte forfærdeligt)

 

Den sidste af mine sommerfavoritter er Versace Versense. Duften er frisk og med en snert af citrus…. men kun så lidt, at det faktisk er lidt svært at bestemme den.

Jeg har læst mig frem til, at den indeholder noter af bl.a. bergamot, grøn mandarin, figen, jasmin, kardemomme samt noter af sandeltræ, cedertræ, oliventræ og sensuel moskus, men igen … min næse er ikke helt trænet i andet end, at konstatere om det lugter godt eller ej… (når man får fortalt hvad der er i, er det dog ofte lettere, at udskille den bestemte duft fra de andre – har I det ikke også sådan?)

Kender I mine favoritter? og kan I lide dem?

Kram!

 

My favorite fragrance for the summer

6 thoughts on “3 favorites – sommerparfume

 1. Sjovt, jeg ville ikke bruge de her dufte om sommeren, fordi jeg synes, de er lidt tunge 🙂 Så om sommeren bruger jeg rigtig meget Clean – Shower Fresh 🙂
  Jeg opbevarer altid mine parfumer i en skuffe. Ikke så fint, men de holder altså længe 🙂

  • Synes du de er tunge…. uhh, så skal du ikke se de andre parfumer jeg har 😉
   Jeg synes de er krydrede, men jeg er mest til den slags 😉

 2. Kender kun Stella, -den er rigtig god. Hader når ens yndlingsparfume pludselig ikke findes mere. Jeg er rigtig glad for Moschinos Chep&Chic (ja, forfærdeligt navn), men den er rigtig svær at opdrive, så når jeg en sjælden gang støder på den, hamstrer jeg ofte flere flasker.

  • Den kender jeg godt – jeg har haft den for et par år siden – den er nu også rigtig god 😉

  • Det er den nemlig 🙂
   Men den har faktisk også været meget svær at få fat i for et par år siden – jeg tror de havde stoppet produktionen en periode… men heldigvis er den tilgængelig flere steder igen (jeg kører på min 3 flaske)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.