In the Wild – Outfit #34

14.07.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

Da jeg ryddede op i mit skab havde jeg som jeg skrev her – sorteret mit tøj i tre kategorier – og til min gru havnede mine slangebukser fra Zara ….. i bunken med “tøj, der ikke har været brugt meget længe”.

Jeg var dog ikke helt klar til at give slip på dem…. for de er så bløde og behagelige, at have på og derfor snød jeg dem over i bunken med “tøj jeg bruger” – og da de først havnede der (og nok også fordi, der var blevet smidt gevaldigt meget ud og jeg derfor havde meget bedre overblik) var det jo ligetil…. de skulle på!!!

Jeg satte dem sammen med en brun polo, et gammelt kernelæderbælte og min lyse rosa blazer fra Lovechild….

Lacoste Polo//Zara bukser//Lovechild Blazer//Jette Riis sko

Kram! 

PS! Overskriften …. I know!!! men der er da lidt vildt over slanger og krokodiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.