Body Soufflé fra BODYNORDIC – TEST

15.07.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, new stuff, sponsoreret, test

*** Sponsoreret ***

For en uge siden modtog jeg denne Body Soufflé fra Body Nordic til test.

Bodynordic er et dansk udviklet hud- og hårpleje brand som holder til i Bramming i det sydlige Jylland. Firmaet producerer skønhedsprodukter af høj kvalitet og renhed og til priser som er meget rimelige. Designet på produkterne er smukt og enkelt og det meste produceres i deres eget laboratorium i Danmark.

Body Soufflé er en bodycreme tilsat mandelolie, blåbær- og mangoekstrakt. Den dufter mildt af mandler og har en snehvid farve.

Jeg har brugt den overalt på kroppen undtaget ansigtet, som jeg tror, den vil være for fed til.

Cremen er fed og tyk og den første gang tænkte jeg… gisp, den får jeg da aldrig “suget ind”, men den trænger faktisk lynhurtigt ind – det var ligesom om, den opløstes lidt, da den kom i berøring med huden og efter et par minutter mærkes kun en blød, fugtet hud og en anelse duft.

En ikke uvæsentlig faktor for langt de fleste… er prisen og med en pris på 79 kr. vil jeg sige at det er et rigtig godt køb.

Faktisk er det eneste jeg har at udsætte på cremen, hvis jeg skal finde noget… emballagen (og det er helt generelt min holdning til cremer i krukker) det er nu engang mere hygiejnisk med tuber … også selvom man står og fumler med spatler og skeer osv, for ikke at putte fingrene ned i krukken… men det er jo en detalje…

Bodynordic forhandler alt til huden, håret og kroppen og har bl.a. rigtig mange hårprodukter, med fine titler, som man kun kan blive i godt humør af.

Ud over Body Soufflé fik jeg også Shampooen “Give me volume”, men den vil jeg lige teste lidt længere tid, før jeg fortæller mere om den.

Give me volume 

Kram!

 

Testing the Body Soufflé from the danish Brand – Bodynordic

4 thoughts on “Body Soufflé fra BODYNORDIC – TEST

  1. Den lyder rigtig lækker med blåbær 🙂 Jeg elsker bare de såkaldte “body butters”, selvom jeg også synes, de er en kende uhygiejniske 😉 Men det er jo en bagatel 🙂

    • Ha ha …. ja man kan ikke få det hele. Det er jo ikke til at få fed creme ud af en tube 😉
      Og hvis man husker at bruge en ren ske/spatel, er det nok ikke så slemt 😉

    • De ting jeg har prøvet, har også været ret gode – og så er det jo kun et plus, at priserne er så overkommelige. Skønt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.