Summer Boots a la cowgirl….

21.07.2013 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Hos Tuula så jeg disse lækre støvler – og jeg forelskede mig straks.. (ja, engang imellem er det farligt at læse blogs).

Da jeg checkede prisen på dem på Asos, var de sat ned…. meget ned og så spørger jeg lige… hvem kan sige nej til sorte, korte western boots i ægte læder til under 300 kr?

Ja, jeg kunne ikke.

Desværre … eller det må man jo ikke sige… er de lidt varme til det vejr vi, heldigvis, har lige nu… men en aften på cafe eller i biografen kan de nok klare, når bare man er hjemme inden solen kommer frem igen.

Sommerkram til jer alle!

 

Bought these new western Boots at Asos.

8 thoughts on “Summer Boots a la cowgirl….

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email