1.8.2013 outfit #36

02.08.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , , , ,

I går var så den første dag i meget lang tid, hvor jeg var hoppet i lange bukser… eller i hvert fald næsten lange!

Vi var på besøg hos min svoger og svigerinde, som var i sommerhus ved Vesterhavet og der var faktisk ikke særligt varmt… positiv udtalelse af dette vil være.. forfriskende, men jeg må indrømme, at jeg faktisk syntes det var koldt.

Det var dog ikke værre end at drengene raskt hoppede i de meget store bølger… grrrr

Forrest & Bob t-shirt//afklippede Container jeans//Charles Philip loafers//Jewlscph halskæde//Flora Danica armbånd

Ferien er ved at være forbi for mit vedkommende… mon det bliver hårdt, at begynde på arbejdet igen!! Drengene har endnu en uges ferie og skal afleveres hos henholdsvis Bedstefar og Bedstemor samt Farmor. De får med garanti en skøn forkælelsesuge inden det går løs for dem også.

Er I også ved at være klar til job og hverdag igen? eller er I nogle af de heldige, der har ferie endnu?

 

Kram!

 

Outfit from yesterday – first time in jeans… in a long time!

 

10 thoughts on “1.8.2013 outfit #36

  1. Ja, der var lige en kølig dag eller 2, brr.. Om ikke andet ser du skøn ud 🙂 T-shirten ser virkelig bløøød ud 🙂 Og jeg vil også prøve at klippe lidt i mine jeans 🙂
    Jeg har heldigvis en uge mere, men med 3 dages modeuge, kommer den nok til at gå ret stærkt. Jeg føler mig ikke klar. Jeg ved, hvor travlt jeg får, fordi jeg passede en anden kollegas job i 3 uger. Så jeg er ca. 6 uger bagud.. Har også siddet og lavet lidt her i ferien, øv..

    • Lyder lidt hårdt 🙂 men det bliver da skønt med modeugen…. næste år VIL jeg have fri til modeugen… og så vil jeg med 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.