Pronails – negleolie

03.08.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Skønhedsguru numero uno har udtalt, at det eneste der virker er negleolie… og når hun siger noget… så holder det 😉

Jeg har i lang tid haft denne skønne neglepen med jojoba-, aloevera- og mandelolie og bruger den næsten hver aften inden jeg går i seng.

Jeg fik den i sin tid af min fars kone, og den er altså virkelig god…. og så synes den uudtømmelig…

I den ene ende er der en filtpen, som doserer lige den rette mængde olie ud … så man ikke efterfølgende har fedtede fingre, men dejligt bløde og fugtede. I den anden ene er der en neglebåndsskubber (hedder det det? og må man overhovedet bruge sådan én?)

Jeg bruger sjældent neglebåndsskubberen, men en gang imellem sker det, at de lige får en lille tur.

Jeg har prøvet at søge efter den på nettet, men har ikke kunnet finde et online sted, at købe den… så man må hen til sin negle-pusher for at få fat i én.

Hvad bruger I og har i nogle gode tip til at holde negle og neglebånd lækre og fugtede?

 

Kram og rigtig god weekend!

 

For my nails I use this nail oil.

 

4 thoughts on “Pronails – negleolie

  1. Jeg er stor fan af negleolie i pen. Kender dog ikke denne, men The Body Shop har en, der dufter helt fantastisk af mandelolie! Lige nu har jeg 2 i flaske, og når de er brugt op, skal jeg have en pen. Det er jo så nemt, når man venter hos lægen eller sidder i bussen.

    • Det er nemlig lige det… når det er nemt, får man det gjort 😉
      Jeg tror måske også jeg vil have mig en ekstra og så have én i tasken… rigtig god ide 🙂

  2. Den lyder til at være rigtig smart! Jeg er generelt dårlig til at behandle mine negne godt :S men har netop købt nogle hår/hud/negle-piller, som jeg håber kan styrke dem – men om det hjælper på de slidte neglebånd… det tror jeg egentlig ikke!

    • Er det emideen-piller? Dem er jeg også lige startet på, og jeg håber de er gode… mine negle flækker nemlig på langs – og det er ikke så fedt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.