Youngbloods Blackout mascara fra Ezzence – TEST

06.08.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, sponsoreret

*** Sponsoreret ***

Jeg har tre forskellige favorit mascaraer – Hypnose fra Lancôme, Blackout fra Youngblood og Diorshow fra… ja Dior, så da jeg blev tilbudt, at anmelde youngbloods mascara, følte jeg mig ret meget på hjemmebane.

Jeg bruger alle tre mascara-mærker – Youngbloods til hverdag, Diorshow til, når jeg skal i byen og Hypnose, når der er fugtigt i vejret (jeg har den nemlig i vandfast udgave), men som I kan se på billedet, valgte jeg at anmelde Blackout.

Mascaraen er sort, som en mascara skal være (efter min mening) og cremet, så den dels er let at påføre og dels holder vipperne forholdsvis bløde, selvom den har siddet på en hel dag. Det værste jeg ved er, når vipperne bliver helt stive og man nærmest føler de kan knækkes ved den mindste berøring.

Børsten er forholdsvis stor og rund og så er den lavet af hår og ikke af plastic – det der med plasticbørster har jeg ikke rigtig forstået… jeg synes de er ret svære at påføre mascara med, men måske er det bare mig. Børsten snævrer dog ind i enden, så det er let at få fat i de små vippehår i siderne af øjet.

Mascaraen indeholder B-vitamin og Aloe Vera som fugter og plejer vipperne og der er selvfølgelig ingen parabener, lanolin eller parfume deri.

Jeg synes den giver både god fylde og ekstra længde til vipperne – og så klumper den ikke.

Webshoppen Ezzence.dk, hvor jeg bestilte mascaraen fra, har alle mine tre favoritmærker indenfor mascara, men de har også rigtig mange andre skønhedsprodukter til både hud, hår og negle og man kan let søge efter enten kategori eller brand derinde.

De forhandler rigtig mange forskellige mærker og også her, nogle af mine favoritter, Clinique, Ole Henriksen og Dermalogica.

Udvalget er rigtig stort og så synes jeg tit jeg finder noget på udsalg derinde 🙂

 

Leveringstiden hos Ezzence er 1-3 dage og de bruger GLS, som er et hit hos mig…. da man hverken behøver være hjemme og vente på postmand Per eller køre til posthuset, men bare kan vælge et af deres pakkeafhentningssteder.

Jeg bestilte min mascara fra Ezzence om lørdagen og om tirsdagen modtog jeg den til afhentning i vores kiosk 🙂

 

Måske kender I godt webshoppen – og har måske allerede besøgt den… ellers kan i se deres store udvalg på deres hjemmeside – fx. hårprodukter fra Sebastian ved klik her.

– og lad mig så også endelig høre, hvilken mascara der er jeres favorit for tiden?

 

Kram!

One of my favorite mascaras from Youngblood – you can get et here: www.ezzence.dk

5 thoughts on “Youngbloods Blackout mascara fra Ezzence – TEST

 1. Sjovt at du har mascara til forskelligt brug 🙂 Jeg har kun én ad gangen 🙂 Ellers ved jeg ikke, hvor gammel den er, og hvor mange bakterier, den kan gemme på. Faktisk er jeg pt. utroligt glad for silikone børster og bruger ikke andet. De er nemme til mine tynde, korte vipper 🙂 Lige pt. bruger jeg de mascaraer fra ACE of FACE, som jeg anmelder, men ellers er det vist Maybelline i koralrød emballage på blåt på, der trækker.

  • Ja, sjovt som man er forskellig.
   Jeg har altid haft forskellige mascaraer… så længe jeg kan huske og jeg er egentlig ikke så bange for bakterier… jeg tager altid kun mascara på, når jeg lige er ‘nyvasket’… Men selvfølgelig kan de godt blive for gamle… men hvis de stadig virker tilfredsstillende… så bruger jeg dem bare… og hvis de bliver tørre, så smider jeg dem ud 🙂

  • Jeg har set dine anmeldelser af ACE of face, men jeg har ikke prøvet dem endnu… jeg er lidt sådan, at når jeg finder noget der virker, så får jeg ikke prøvet så meget nyt…. og sådan er det faktisk på makeup-fronten.
   Den du anmeldte forrige gang, (tror jeg det var) lød dog som én, der kunne være interessant for mig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.