Wallstickers – pip?

09.08.2013 af: walkinrunout Kategori: kreativitet, sponsoreret

*** Sponsoreret ***

Jeg er et godt stykke uden for min comfortzone i denne tid…. ikke nok med, at vi har købt et telt og rent faktisk sovet i det, så har vi også været på bagagerumsmarked – og nu har jeg så erhvervet de der wall-stickers, som alle hippe boligentusiaster sværger til…

Ønsket kommer i naturlig forlængelse, af at vi virkelig har fået ordnet drengenes værelser – de er transformeret fra drengeværelser til “ungdomsværelser” og hvor der før var fyldt til bristepunktet med alverdens legetøj er der nu ryddeligt og fint.

Jeg har sammen med min ældste søn gennemgået Illux’s wallstickers for at finde det han aller bedst kunne lide – selvfølgelig under hensyntagen til, at hans værelse er på 1. sal og har skråvægge.

Ældstesønnens fuglehjørne

Det blev til de fine fugle, hvoraf den ene siger vov…. og jeg er glad for hans valg, for alternativet var koen her: og så er fuglene da sødere 🙂

Jeg var lidt spændt på, om det var til at finde ud af, at få det sat på uden bobler (man har jo skiftet shields på et par Iphones engang imellem) – men det var rigtig nemt. Der følger et lille redskab med til at udglatte eventuelle bobler (men hey… jeg fik slet ingen… og det i første forsøg). Der ud over er der en udførlig vejledning og et lille stykker Wallsticker, man kan bruge til at teste om overfladen på væggen harmonerer med wallstickers.

Jeg er faktisk blevet ret imponeret over så fint det ser ud – og så fin en stemning der skabes i sønnikes værelseshjørne – og hvis jeg ikke skulle tage hensyn til, at vi slet ikke har så stor en flade ville jeg elske  at have det smukke verdenskort i striber hængende i soveværelset, men som det er lige nu prioriteres skabe, vinduer og selvfølgelig sengene.

Hvis I ikke allerede har wallstickers på væggene kan i finde en masse på Illux’s hjemmeside her.

Kram!

6 thoughts on “Wallstickers – pip?

    • Ja, det er selvfølgelig ikke nemt så…. men I kan måske finde et skab eller lignende som de kan sidde fast på – min søns sidder faktisk heller ikke på væggen, men på en del af skabet. (ved ikke lige om det er til at se)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.