When snow will come….

10.08.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

Trods det, at der stadig er varmt og skønt, er jeg begyndt at rette blikket mod noget overtøj til vinteren.

Jeg har en gammel vinterjakke fra Elena Miró, som jeg har købt i Berlin for …. nok 5-6 år siden… og den har virkelig gjort det godt.

Hver vinter har jeg overvejet om jeg skulle have noget nyt overtøj, men jeg har ikke fundet noget, som jeg synes, var pænere, end den jakke jeg havde (skøn følelse)… først sidste år… var jeg klar til at skifte ud, men da kom jeg for sent… alle de vinterjakker jeg faldt for var udsolgt… så nu er jeg i god tid.

Jeg har dog i midlertid forelsket mig i to… (typisk) så nu må I hjælpe mig lidt… Hvilken skal jeg vælge?

Prisen for dem er den samme – 3000 kr.

Stine Goyas kan også fåes i sort og guld, men det, tror jeg, bliver for meget til mig… Baum und Pferdgartens er mørk marine, selvom den ser ret sort ud på billedet.

 

Har i overtøjet klar til vinter? eller skal I på jagt lige som jeg?

Hvis I har set andre i nogenlunde samme stil, må I da meget gerne smide et link….

 

Kram!

 

I’m looking for coats – and these are very lovely… but which one should I pick?

18 thoughts on “When snow will come….

 1. Jeg har faktisk lige købt mig to overgangs jakker, men ikke nogen vinterjakker 😉
  købte to sidste år, så ved ikke lige om jeg vil købe igen i år 😀 hehe
  nu må vi se..
  Synes begge modeller er super fine, dog at foretrække Stine Goya!

  • Åhh tak!!! Den fører også lidt på point… håber bare, at man så ikke bliver træt af den alt for hurtigt… Naaaah det gør jeg da ikke

 2. Wauw, de er da så lækre begge to! Og rent faktisk til at betale! Jeg ville hoppe på Goya.. Fordi den er mest feminin og rent faktisk også kan bruges til en middag med kjole, strømpebukser og en lille hæl. Det betyder meget for mig, hvis jeg kun har én jakke. Den anden fra Baum er derimod meretidløs klassisker..
  Jeg købte min sorte Modström Gone oktober 2011, og jeg knus-elsker den. Den er både pæn og varm 🙂 Ellers er jeg ret hooked på disse nu, hæhæ..

  • Jeg håber også at den jeg vælger skal holde lige så lang tid, som den sidste jeg havde… og ja, det er et svært valg… jeg er lige nu mest til Goya, men den er også så speciel, at det nok er den man først vil skifte ud 😉

  • Ja… den er nemlig lækker – jeg ville ønske, at jeg kunne forsvare at købe begge to 😉
   Jeg må dog vælge… man kan jo håbe, at én af dem sidder bedre end den anden… ellers er det godt nok svært 😉

  • Jeg plejer faktisk også oftest af falde for “almindelige” frakker, men lige nu er jeg bare rigtig vild med disse… dunjakke-møder-parka-med-guld

 3. Den far stine goya er virkelig fed, og er sikker på den ville passe godt til dig. PÅ den anden side må jeg ærlig indrømme at den far B&P er det sikre valg, men den vil også bare altid være pæn… Det er et svært valg så kan godt forstå du er i tvivl, men var det mgi selv som skulle kaste 3000 efter en viterfrakke ville jeg gå efter det mere sikre…

  Og så alligevel, den fra Stine Goya er bare Cool.

  Er spændt på at se hvad du vælger og om det ender med at blive nogen af dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.