Outfit #37

11.08.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

Så er weekenden ved at være forbi og hverdagen kalder igen…

Vi har bare nydt det i fulde drag – ren afslapning og sommerlykke.

Billedet her er fra i går, hvor vi var til grillmiddag hos et vennepar. Nederdelen er ny og fra Baum und Pferdgarten (nogle af jer har sikkert set den på Instagram… walkinrunout), men her er den så lige sammen med lidt sort og hvidt.

Jeg havde jo kig på både bluse og bukser fra samme serie – se her – men bukserne var altså ikke særligt pæne til mig… dels var de for korte og dels var de ret brede om hofterne (og der behøver jeg sådan set ikke lige nogen tilføjelse i forhold til hvad jeg allerede har)… så det blev altså nederdelen.

Rent faktisk er jeg ret glad for det udfald…. for den er så behagelig, at have på og så er længden bare så fin, synes jeg.

Vagabond sko//Baum und Pferdgarten nederdel//H&M Tee og solbriller//Boxca taske

 Læg i øvrigt lige mærke til, at nederdelen har den fineste lille slids i den ene side…

Kram!

 

Outfit from yesterday.

 

16 thoughts on “Outfit #37

  • Tusind tak søde 😉
   Jeg var faktisk lidt overrasket over at den sidder så godt…. dels fordi bukserne var helt håbløse og dels fordi det er sweat-stof 😉
   Men nogle gange er man heldig.

  • Tusind tak – ja, til mig er den længde bare skøn og jeg tror egentlig, at det ville klæde de fleste 😉

 1. Hvor er den bare pæn, og så sidder den virkelig godt på dig. Jeg havde egentlig sweatshirten i det grønne print på min oprindelige shoppeliste til efteråret, men jeg er ikke god til alle de hypede ting, så tror jeg holder mig i skindet. Fortryder jeg bliver den sikkert at finde i løbet af foråret på ts.

  • Tak søde 😉
   Ja jeg plejer også at springe fra, når det bliver for hypet, men det kunne jeg ikke med denne…. den poppede op i mit hoved hver dag…. og jeg er SÅ glad for den…. ligesom de 100 000 andre der også har den 🙂
   Sådan går det nogle gange..,

  • Tusind tak Ida – og ja, selvom farver og mønster larmer lidt er det meget klassisk, når det sorte bliver sat til 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.