wonderful wonders – By Malene Birger AW2013

12.08.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

Malene Birger er én af mine absolutte favoritdesignere! Hun formår gang på gang at at skabe et helt univers som jeg bare har lyst til at stå midt i – og ikke mindst leve i. Kollektionen for AW2013 er ikke nogen undtagelse og jeg vil her give jer et lille indblik i, hvilke dele af Malene Birger-universet jeg ønsker mig mest (for jeg vil jo selvfølgelig gerne have det hele).

Maggia-tasken kunne snildt være min nye hverdagstaske og Dipp pungen kan så gøre det ud for clutch, når jeg skal i byen og kun skal medbringe nøgler, telefon og læbestift.

Billipa cardiganen ser bare så skøn og varm ud og jeg kan forestille mig, at den kan bruges både som cardigan på arbejde, såvel som hyggetrøje i sofaen foran brændeovnen. Saninna, som t-shirten med den lille westie hedder er skøn – og når man er vokset op med en westie, så skal man da have den t-shirt.

Ingen vinter uden et lækkert tørklæde – og det skønne jahuno er bestemt et rigtig flot bud. Hvert år, de sidste tre år, har jeg købt mig et nyt tørklæde fra By Malene Birger – dels er de den helt perfekte størrelse for mig og dels er de usandsynligt flotte – og så er et tørklæde jo verdens letteste måde, at pifte til outfit op på.

Som jeg startede med at skrive, kunne jeg sagtens købe alt fra kollektionen, hvis jeg havde tid til at prøve, udvælge størrelser eller for den sags skyld at køre alle tingene hjem 😉 men jeg nøjes lige med de “wonderful’e wonders” og henviser så til Malene Birgers webshop for et fyldstgørende vue.

Er der noget fra kollektionen i drømmer om?

Kram!

 

My favorites from By Malene Birger AW2013

10 thoughts on “wonderful wonders – By Malene Birger AW2013

  • Jo for Søren… brug det!!! Støvlerne var jeg lige ved, at sætte på mine ønsker også, men de minder lidt om Acnes, og selvom det bare er ønsker (luftkasteller) så kan man jo godt prøve, at være lidt realistisk 😉
   Cardiganen er også vildt lækker, men jeg har den lange lyse grå, fra AW2011 og den er stadig vildt pæn 😉
   – ja…. jeg ville jo som sagt gerne have det hele – så behøvede jeg egentlig ikke mere i år… Det lover jeg 😉

 1. Jeg synes det sort/hvide mønster hun bruger denne gang er flot og jeg kunne helt sikkert også klikke en masse ting hjem fra kollektionen, hvis der hang penge på træerne jeg kunne plukke 😀

  • Åh ja… sådan et træ mangler vi vist alle 😉
   – jeg er også helt vild med det sort/hvide lidt egyptiske mønster… så pænt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.