Did you sleep well?

14.08.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish, sponsoreret

*** Sponsoreret ***

Nogle sover i køjeseng, nogle sover i elevationssenge, andre sover på luftmadrasser og andre igen sover på sofaen.. jeg sover selv i dobbeltseng og er ret glad for det… mest fordi det er min skønne mand der sover i den anden halvdel af sengen 🙂

Noget af det vigtigste for mig er ordentlig søvn og når man nu er kommet over den tid hvor børnene kommer ind i dobbeltsengen om natten er det meget svært, at klare ustabile nætter. Derfor er det også meget vigtigt at have nogle gode senge, som man sover rigtig godt i…. vi ligger der jo, relativt mange af døgnets timer.

Jeg drømmer lidt om en Hästens seng…. som indenfor senge er, taskernes Chanel, motorcyklernes Ducati og bilernes Rolles Roys…

– og jeg ville ønske, at jeg havde råd til én af deres skønne senge. Alene det fine ternede stof de er fremstillet i oser bare af luksus.

Hos Sengeexperten har de, de lækre blåternede svenske Hästens senge …. og man skulle da nok kunne sove som en engel, hvis det var i sådan en drøm 🙂 og rækker økonomien ikke helt (det kender jeg) så er der rigtig mange andre slags, at vælge imellem… Bl.a. Dunlopillo og Wonderland.

De forskellige mærker fremstiller også forskellige typer af senge… kontinental, elevation og boxmadrasser og de kan alle fåes hos Sengeexperten, som faktisk også har lækkert sengetilbehør som fx. sengetøj og lagener.

Tænker I over hvor vigtigt det er at sove godt? Eller er i måske lige pt. i den herlige situation, at der ved midnatstid bliver lidt trangt i sengen 🙂

 

Kram og god nat!

 

It’s very important to get a good nights sleep – Sengeexperten.dk can help you with that.

6 thoughts on “Did you sleep well?

  1. En seng fra Hästens er faktisk en af mine store ønsker og som jeg skal eje på et tidspunkt i mit liv.. Sidder tit på deres hjemmeside og drømmer om 2000T II modellen.. den til en farlig masse penge 😉 Dog kan jeg nok godt nøjes med en af de lidt billigere modeller, når vi kommer så langt 😀

    • Jeg drømmer også om dem – men jeg tror faktisk aldrig jeg får en… for selv om jeg nok kunne spare sammen til én, ville jeg nok hellere bruge pengene på noget andet 🙂

    • Ha ha 😉
      Jeg har også prøvet dem én gang – og de ér altså fantastiske…. gad godt de ikke var så dyre – men måske man kan starte med en hovedpude 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.