Useless Facts

16.08.2013 af: walkinrunout Kategori: smile

Jeg er en af de bloggere, som har en meget skarp opdeling mellem mit private liv og mit blogliv… og ja.. det er faktisk liv… for begge dele står mit hjerte meget nær, nærer mig, udfordrer mig og gør mig meget glad. Når det så er skrevet skal der dog ikke være nogen tvivl om, at det virkelige liv, med mine nærmeste familiemedlemmer, mine venner og mit job er langt det vigtigste.. men sådan tror jeg også, at I, mine læsere, ønsker det skal være.

Jeg har bevidst valgt, at gøre det sådan – dels fordi mine nærmeste ikke skal drages ind i noget de ikke selv har valgt, men nok ligeså meget fordi jeg er en kylling… Der har I det… indrømmet!!!

Jeg beundrer mange af de blog-ejere, jeg selv følger, for åbenheden omkring deres liv, familie, job, kærestesorger, spisevaner osv. men kan bare mærke på mig selv, at det behøver jeg ikke.

Men derfor kan I da godt få lidt mere information om mig (jeg bestemmer jo selv, hvor tæt på I kommer) – Så her er lidt facts om mig:

 

1. Jeg tror ikke på astrologi, men alt hvad der står om jomfruen, som er mit stjernetegn, passer på mig.. æhhhm

2. Jeg elsker lugten af sprit.. så det er så fedt, at det er blevet så populært med afspritning af hænderne, at der på mange steder er opsat afspritningsmaskiner.

3. Jeg elsker duften af Sephoras neglelakfjerner lige så meget som lugten af sprit… og betaler gerne de 20-30 kr. mere den koster i forhold til andre, alene pga. lugten.

4. Jeg har engang arbejdet i et slumområde i Namibia, i det sydlige Afrika.

5. Jeg er skilsmissebarn og er vokset op hos min far, hvilket ikke var det mest normale, da jeg var barn.

6. Jeg kan vrikke min lilletå uden at de andre tæer bevæger sig, hvilket jeg, efter stor research da jeg var barn, fandt ud af, var arvet fra min morfar.

7. Jeg kan ikke lide softice… men elsker til gengæld en gammeldags isvaffel med guf

8. Jeg samlede på alt da jeg var barn… servietter, frimærker, glansbilleder, klistermærker, viskelædder, kuglepenne osv.

9. Jeg elskede at gå i både folkeskolen, gymnasiet og på universitetet.. og vil egentlig gerne gå i skole igen.

10. Jeg er meget positiv og tror selv fuldt og helt på, at det skyldes, at jeg har valgt at være det.

bonus…. jeg har lige for anden gang i mit liv vundet en rejse!!!!! yeahhh – så på tirsdag tager jeg altså til Zambia!!!

 

Nok for denne gang…

Håber I syntes, at det var totalt unyttige, men hyggelige oplysninger.

 

Kram!

22 thoughts on “Useless Facts

 1. Til trods for en skarp opdeling mellem privatliv og bloggerliv virker din blog ret personlig. Jeg kører også selv en skarp opdeling, da jeg ikke ønsker at hele mit liv skal ligge på nettet. Kun min interesse for mode mv.
  Tja jomfruen er klart det bedste stjernetegn(også mit) og håndsprit er genialt(også total fan).

  • Tusind tak.. jeg er glad for at du synes den er personlig, trods den manglende åbenhed 🙂
   Og ja…. Virgins rocks the World… helst med masser af sprit 😉 ha ha

 2. Jeg kender godt det med at holde det private for sig selv, sådan har jeg det også – tror faktisk jeg ville fungere bedre med at skrive for et dameblad el. lign. hvor jeg var mere anonym. Men sådan er det ikke og da jeg kan lide at “formidle” må jeg blogge i stedet 😉

  Hyggeligt med facts, jeg har også samlet på stort set ALT og samtlige af de ting du nævner og så vil jeg også mene at jeg er en meget positiv person og det er nu en dejlig ting at være. I øvrigt stort tillykke med rejsen, hvor er det FEDT!

  • Tak!!! Det er vildt, føler mig lidt Fætter Højben-agtig 🙂
   Og det er sjovt som folk enten er samlere eller spredere… jeg har tit tænkt på om det er arveligt betinget eller om det bare er tilfældigt – jeg ved i hvert fald, at jeg skal tænke over, hvad jeg gemmer…. for jeg hader at smide noget ud 😉 (det harmonerer jo ikke altid med at man også elsker at købe nyt) 😉

 3. Super hyggeligt at læse 🙂 Og jeg synes nu, din bog er meget personlig alligevel 🙂 Jeg har i hvert fald ikke tænkt andet. Hvor er det bare fedt med rejsen, stort tillykke og god tur 🙂

 4. Jeg kan sagtens følge dig mht. opdelingen mellem privatliv og blog. På det område er jeg også en kylling – eller har bare ikke behovet for at lægge alt frem.

  Jeg har det præcis ligesom dig med astrologi, bare med vægtens tegn 🙂 Og så elsker jeg lugten af benzin…

  • Ha ha 🙂 sjovt det der med stjernetegn… der er måske noget uforklarligt derude …. Og benzin, jahhh det har jeg aldrigt tænkt på – må prøve at dufte efter næste gang jeg tanker (og nu har vi også en benzinbil efter at have haft diesel i mange år)

 5. Tillykke med rejsen! Det er lidt af et dilemma, det der med hvor meget man skal vise i sin blog. Jeg har valgt at gå all in, og skriver meget om mig selv, min familie og mine venner. Jeg sørger dog altid for, at spørge om det er ok først. Jeg har dog valgt ikke at skrive om mit arbejde og mit studie og man vil heller aldrig kunne læse på min blog, hvis jeg har været oppe at skændes med nogen el. lign. Desuden har jeg gemt mig godt bag mit alias Mitzie Mee:)

  • Ja – og jeg elsker din blog for det 😉
   Men jeg tør bare ikke gå all in selv – og man skal jo gøre, hvad man føler bedst for 🙂

 6. Pingback: Useless Facts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.