wonderful wonders – Heartmade by Julie Fagerholt AW2013

21.08.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

Jeg har meget få items fra Heartmade… som i ét – og det er ikke fordi jeg ikke kan lide det Julie Fagerholt laver… jeg synes der er umådeligt smukt, meget anvendeligt, men også dyrt.

Prisniveauet skal dog ikke afholde mig fra at vise jer, hvilke dele af hendes AW13-kollektion jeg drømmer mest om.

Youne strikjakken har jeg prøvet to gange… og den klæder mig helt fantastisk (som den sikkert vil klæde alle) og hvor ville den da bare kunne redde enhver gråvejrsdag der måtte finde på at komme i efteråret.

De brune leopardplettede bukser hedder Mani… og det er jo et rigtig passende navn til så fantastiske bukser. Lyan shirt er lavet i samme print og det er da et helt fantastisk sæt, så den ryger med her på min liste. Og så er der jo nok en grund til at Julie Fagerholt giver os lookbookbilleder… for Zigo vesten fuldender looket med Mani og Lyan helt perfekt. Zico har jeg faktisk også prøvet og den er godt nok også utrolig flot… men er man oppe i det lidt høje prisleje vil jeg nok prioritere en jakke frem for en vest.

 

Hvad synes I om Heartmades AW2013 kollektion?

 

Kram!

 

My favorites from Heatrmad By Julie Fagerholt AW2013

10 thoughts on “wonderful wonders – Heartmade by Julie Fagerholt AW2013

 1. Måske jeg må høre din mening:)

  Jeg er meget glad for Heartmade, synes blot det er dyrt. Har luret på Nermi jakke og den er skøn… Men er den yt snart? Er den for ung (48) ?

  Vil helt have klassisk tøj.

  • Du har ret – den er også rigtig skøn. Jeg tror ikke den er yt, lige med det samme, for leopard er altid flot – men til den pris vil jeg nok hellere have noget helt klassisk 🙂

 2. Ja:) vil så hellere spare sammen til en ting fra Chanel eller Hermes.

  Du nævner Dorte K, eller husker jeg forkert?

  Mie

  • Ja det kan jeg godt forstå 😉
   Og ja, jeg har købt flere ting ved Dorte K 😉
   Jeg kan godt lide de brands hun har – Malene Birger, isabel Marant, Acne, Zoe Karssen, Stine Goya og mange flere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.