Vind koncertbilletter med TDC Play

22.08.2013 af: walkinrunout Kategori: konkurrence, sponsoreret, tips & tricks

[goviral]

Vil du gerne synge med på Medinas “For altid”?, kan du lide at hoppe til Nik & Jay? Synes du bare Burhan G er for sej? Synes du Panamah er super gode? Kan du bare rigtig godt lide Carpark North? Er “Tomgang” af Shaka Loveless bare én af dine favoritter? og elsker du bare rockmama Sanne Salomonsen?

Så skal du da skynde dig, at prøve at vinde billetter til den store TDC Play Koncert, der bliver afholdt i Scandinavian Congress Center i Århus den 14. september, for der kommer de alle og giver den gas for de 4000 heldige, der vinder billetter til koncerten.

Billetterne kan ikke købes, men kun vindes og videoen herover viser hvordan…

Med det held jeg har for tiden, 😉 har jeg da smidt et lod i puljen samt bedt både mand og børn gøre det samme…. Jeg er helt sikker på, at mine drenge ville synes det kunne være en oplevelse uden lige og siden Grøn Koncert sidste år, har især ældstesønnen ønsket sig, at komme med til “en rigtig koncert”.

Med så mange kunstnere er der lidt for enhver smag… og skulle der være nogle af dem I ikke allerde kender, kan i jo lytte til dem på fx. TDC Play 😉 selv vil jeg i hvert fald rigtig gerne høre både Panamah, Medina og Carpark North….

 

Kram og rigtig meget held og lykke!

 

*** Sponsoreret ***

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.