3 favorites – nailpolish

28.08.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff ,

20130827-201031.jpg
All time favorite er ‘City Grey’ fra Maybelline, som har fulgt mig i rigtig mange år. Flasken her er min tredje af slagsen og jeg er alvorligt bange for, at det bliver den sidste…. jeg kan nemlig ikke finde den nogle steder længere.
Det har så til gengæld resulteret i, at jeg har ca. 5 andre i nogenlunde sammen nuance, fordi jeg forgæves har forsøgt at finde en erstatning. Ingen er dog som originalen og jeg leder derfor videre.

Rouge Noir fra Chanel behøver vist ikke nærmere præsentation… den er bare guddommelig og yderst sofistikeret. Og ja, jeg hører til den generation der straks tænker Pulp Fiction, hvid skjorte og bare tæer, når jeg sidder og lægger den på.
Der er faktisk en sjov historie om Rouge Noir, men den kan i læse om her hos Polishpolice …. hvis i gider.

Cinéma er forholdsvis ny for mig – ja jeg har faktisk næsten lige fået den… og har kun haft den på tre gange…. men jeg kan med sikkerhed sige, at den er i top tre, for farven er noget af det smukkeste jeg har set. Når jeg har taget den på, kan jeg slet ikke lade være med at kigge på neglene hele tiden…
Den er rød, meget rød, men på en afdæmpet måde og med et skær som mest af alt minder om frisk blod (ok det lyder måske ikke så smukt, men det er nu engang den farve)…. vi kan også bare sige…skær som minder om et modent rødt æble 😉

20130827-202743.jpg
Har i nogle favoritter, som I vil fortælle om? Og hvad synes i om mine favoritter?

Kram!

My favorite nailpolish

16 thoughts on “3 favorites – nailpolish

  • Ja – den må du altså have engang… den er så flot – jeg kan virkelig godt forstå, at den er så populær 🙂

 1. Smukke farver. Jeg bruge lak fra Essie, de er tilpas holdbare men den værste kemi er fjernet. Mine favoritter for tiden er Happy face som er smuk pink og Miss Fancy Pants som er afdæmpet brun-grå-nude-ish 🙂

  • Dem fra Essie er jeg også glade for – de holder super godt. Dem og så Maybelline, er dem jeg har flest af 🙂

 2. Min yndlings lak, er en helt almindelig sort ^_^ Det er en yves saint laurent – og den er bare super god. Jeg har fået den af min mor, engang i tidernes morgen, men der er stadig masser tilbage i den…
  … Jeg er helt vild med din farve “Rouge Nôir”. Den ser super flot ud 🙂

  Simone
  Microcut.dk

  • Jeg har aldrig prøvet nogle af YSL’s lakker, men jeg kan forestille mig, at de også er gode – jeg har også selv et par sorte… men det er ikke det jeg bruger mest 🙂

  • Ja – der er jeg helt enig!!!
   Jeg har lige taget Péridot på i går aftes og allerede nu synes jeg den begynder at blive lidt “slidt” i kanten…. øv.
   Gid man kunne få Chanels farver som Shellak…. for det virker bare 🙂

 3. Jeg er vild med Rouge Noir farven, dog er jeg ikke så stor fan af chanel lakker,
  synes simelthen ikke de holde særlig længe 🙁 Mit favorit mærke er Essie 🙂

  • Helt enig – Essis holdbarhed er noget bedre, og det er sandelig ikke fordi jeg kan lide alle Chanels lakker – men de få af dem jeg virkelig kan lide har bare lige det der… ubeskrivelige… the magic touch.
   Bare de ville lave dem som Shellak 🙂

  • 🙂
   505’eren ved jeg ikke lige hvad er for én… den må jeg lige se på – chinchilly er også rigtig flot, men jeg har aldrig fået prøvet den 😉

  • Jeg er i hvert fald blever ret vild med den… jeg synes farven er helt fantastisk til den farve mine hænder har…. håber den også er flot til dem, når de er vinterblege 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.