Yniq

29.08.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

20130829-164518.jpg
Hos Lullumut så jeg hendes anmeldelse af Yniq vatrondeller og vatpinde og især vatpindene fangede min interesse. De er nemlig spidse i den ene ende og flade i den anden.
De er da super smarte og jeg måtte ind og lure på webshoppen.
Jeg syntes ikke jeg kunne købe vatpindene uden også at købe vatrondeller, så det blev til en pakke af hver.
Og jeg siger jer…. vatpindene er, som forventet, geniale… rondellerne er også ok, men jeg synes de er ret hårde i kanten – jeg kom i hvert fald til at kradse øjet, da jeg brugte dem til at fjerne makeup med.

20130829-165331.jpg
Sammen med vatrondellerne og vatpindene bestilte jeg fire neglelakker for 75 kr. – jeg har aldrig prøvet neglelakkerne fra By K før…. så det var en oplagt mulighed og farverne var super flotte.

20130829-165523.jpg

Hvis i også er interesserede i at prøve Yniq, kan i finde det hele her.

Nå… nu må jeg ud af døren – der er fest i yngstesønnens skolefritidsordning… og efter det, skal der pakkes til weekendtur – Busy bee, that’s me.

Kram!

I just bought some stuff from Yniq

6 thoughts on “Yniq

  1. Jeg er helt enig med dig i, at kanterne på vatrondellerne er alt for hårde. Jeg fik også ridset mig i øjet, og det gør desværre, at jeg ikke har det store behov for at prøve dem igen.

    • Nåhh – du kan da ikke gøre for, at jeg synes Matas’ er bedre 😉 det er jo nok bare den måde jeg fjerner makeup på, der ikke lige passer sammen med yniqs.
      Men tak for link til vatpindene 🙂 dem er jeg helt vilde med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.