Hamburg getaway

02.09.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit, travel

Totalt tjekkede bloggere pakker som det første et opladet velfungerende kamera….
… men sådan én er jeg ikke.
Vi kom således til Hamburg med IPhones alene …. og udendørs går det an, men ikke ret mange af de billeder jeg forsøgte at tage indenfor eller om natten blev gode – og ja… vi var ret meget natteaktive.

Pyt – vi havde en skøn tur og nød det i fulde drag og tro det eller ej… mændene i selskabet fik rigtigt shoppet igennem – to par sko og en taske… og de var kun tre mænd.

20130902-162245.jpg
Ironisk nok kom vi tre piger hjem med et par strømper, en bon fra en sportsforretning og et kort fra Chanel… Det var mig der var den heldige, der fik kortet fra Chanel 😉

Billedet ovenfor er fra fredag nat, hvor vi lige tog den sidste drink i den fine sofa, som stod i den overdækkede gård, vi havde terassedør ud til.
Coskjolen har i set før, men jeg fik indviet mine nye korte ‘cowboystøvler’… og de var rigtig skønne, selv efter en hel aften i byen.

20130902-162704.jpg
Outfit om lørdagen stod på leo i grøn og grå/koral… perfekt til en dag, hvor byen skal traves igennem.

Jeg giver jer lidt flere billeder af vores oplevelser og vores skønne hotel lidt senere. Nu hvor mandagens job er overstået er det vist på sin plads, at få vasket lidt tøj samt få rystet rumpen i en zumbatime.

Kram

Two outfits from this weekend i Hamburg

14 thoughts on “Hamburg getaway

 1. Pyt, det kan ske for os alle 🙂 Jeg har formået at glemme en oplader, men vi klarede da en hel uge i London uden en opladning. Lige med nød og næppe. Det lyder skønt, og hvor matcher nederdel og sko bare perfekt 🙂 Og hey, jeg har fået mine egne Nike Free, så nu behøver du ikke at sende mig dine alligevel 😉

  • Ha ha hvor dejligt… jeg tror nu heller ikke jeg kan undvære mine 🙂
   Men uhh en hel uge uden oplader – det er da godt klaret – det er bare så surt, at man ikke kan forevige alle de smukke ting man ser og oplever – så jeg må huske det, som det første, næste gang jeg skal på tur 🙂

  • Det må du… og så er den nye butik måske åbnet… den bliver nok helt fantastisk.
   Jeg var faktisk også derinde for at købe noget…. shyyyy, men de havde det ikke lige pt… Så det var derfor jeg kun fik kortet, så jeg kan ringe derned.
   I kan bare glæde jer… jeg vil så gerne snart afsted igen – vi havde det så skønt. 😉

    • Jeg har ikke kunnet finde en bestemt dato, men de sagde, at det blev i sidste kvartal af 2013…. mon ikke den åbner til julehandlen – den ligger på Neuer Wall..
     Jeg håber også på at komme en tur mere dertil i år… forhåbentlig i december – der skulle være så smukt med julelys og alt vandet…, havnen og søen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.