outfit #42

07.09.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , , , ,

Hvilken skøn dag…

– for mit vedkommende har den indtil videre budt på løbetur, skøn morgenkaffe, jordbærsmoothie bagning, og blogging – og så er vejret oven i købet lunt og lækkert…

Det er noget af det bedste ved denne årstid…. disse små glimt af varm sensommer… og havde jeg haft tid til det var jeg nok lige smuttet en tur ned til vandet. Det bliver der desværre ikke tid til, da jeg inden længe skal  i fitness-tøjet og hen i centret. Der er personale-træning med efterfølgende fest… det plejer at blive både vådt og godt 🙂

Da vi starter ud i fitness-tøj har jeg ikke et outfitbillede til jer fra i dag, men ét fra i torsdags, hvor temperaturene var helt anderledes, ikke mindst om morgenen, hvor min søn knipsede et billede af mig inden vi drog i henholdsvis skole og på arbejde.

Ralph Lauren tørklæde//Provider jakke//Rosemunde top//Saint Tropez bukser//Sofie Schnoor sko

Ha’ en fortsat skøn lørdag!

Har I nogle skønne planer for i aften?

 

Kram!

 

Outfit from thursday 

2 thoughts on “outfit #42

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.