Coffee to go # coffee to stay

09.09.2013 af: walkinrunout Kategori: food & drink, sponsoreret

De fleste har sikker set, at Magasin har oprettet en webshop, hvor man kan få del i alle de lækre varer, det gamle, stilfulde stormagasin har at byde på.

Jeg har selv shoppet både parfume og tøj på webshoppen og er yderst tilfreds med den service de leverer og når man, rent tidsmæssigt, bare ér til netshopping, så er det altså genialt, at hele markedet ligger for fødderne af én… eller rettere bare et klik væk… og det gør markedet!!!

Jeg har for nyligt været inde på www.magasin.dk for at kigge på deres kaffemaskiner… for selvom jeg også nyder the, ér og bliver kaffe bare min drik. Gudedrikken i min verden – og jeg er faktisk vild med alle former for kaffe.

Nespressomaskiner

Jeg ønsker mig en af de populære maskiner der meget hurtigt og meget let kreerer den skønneste kop kaffe – for på hverdagsmorgener, hvor tiden ikke er til det helt store (læs: den flotte, tidskrævende, men lækre espressomaskine, som skal tændes 20 minutter før den skal bruges) – er det bare nemt at smide en kapsel i maskinen… og 15 sekunder senere er man klar til at nyde enten Cappuccino, Latte Macchiato eller en helt almindelig kop sort kaffe.

Latte a la min søde mand 

Der findes de folk, som vil hævde, at vi ikke just mangler en kaffemaskine, men der er altså bare noget smart ved at kunne lave kaffe på forskellige måder og til forskellige lejligheder.

Hvis I også er kaffesøstre og vil se nærmere på Nespresso-maskinerne kan i gøre det her hos Magasin.

Kram!

 

Coffee is my favorite drink – and I wish for one of the lovely Nespresso machines

6 thoughts on “Coffee to go # coffee to stay

    • Ja det er ikke til at komme ordentligt i gang uden kaffe 😉
      Heldige veninde … jeg synes faktisk også at de er flotte at have stående og ikke bare praktiske …;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.