Lily Lolo – Beautyakademiet.dk

13.09.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, sponsoreret

***Sponsoreret***

Som alle andre piger er jeg rigtig glad for beautyprodukter – men ét produkt har jeg bare aldrig lært at bruge… og det er nok i virkeligheden ét af dem jeg har aller mest brug for.

Jeg har fra naturens side mørke rander under øjnene… og ja, jeg ved godt, at det er de færreste, der ikke døjer med dette lille problem, men de er så bare alle sammen rigtig gode til af bruge concealer…

Jeg har prøvet, men er altid endt op med, at randerne ser mørkere ud end før – sikkert fordi jeg har aset og maset med at få det smurt på … samt få lavet usynlige overgange.

Jeg har så nu, gennem Beautyakademiet.dk, fået mulighed for at teste en mineralconcealer fra det engelske brand Lily Lolo og det fungerer altså rigtig godt for mig.

Og inden jeg viser jer et close-up af mine øjne (wow, lidt grænseoverskridende) vil jeg lige fortælle jer lidt om concealeren og den lækre concealerpensel.

Det overordnede tema for Lily Lolo er hvid, enkel og delikat… og sådan er både bøtten til concealeren samt penslen. Bøtten har en lukkefunktion, så der ikke kommer for meget ud ad gangen og man vælger selv hvor åben den skal være. Penslen er blød og meget nem at arbejde med.

Konsistensen på mineralconcealeren er som pudder, men ikke længe efter det er lagt på ansigtet blender det ind i huden og føles mere som en let creme. Efter et par minutter mærkes det slet ikke – og det er faktisk det allerstørste plus for mig, da jeg bare ikke kan have at jeg kan mærke min creme, concealer, foundation eller andet i ansigtet.

Prisen for concealeren er hos Beautyakademiet.dk 135 kr., hvilket jeg synes er en fornuftig pris. Der skal ikke bruges ret meget pudder, så jeg forventer, at den vil kunne holde mindst et års tid. Concealerpenslen koster 71 kr. og da jeg selv forsøger, at passe rigtig godt på mine børster og pensler, forventer jeg at den vil kunne følge mig i mange år.

Så kan jeg ivst ikke trække den længere…

Here you go…. (skån mig for kommentarer om fine linier), men lad mig gerne vide, om ikke i synes, det er flot og naturligt! 😉

Jeg er i hvert fald godt tilfreds og tror nu, at jeg har lært det….

 

Lily Lolo er bare ét af de mærker der føres hos  Beautyakademiet.dk – ud over det har de også bl.a. Gatineau og Guinot – dem kender I måske?

 

Kram!

I have been testing the Lily Lolo concealer from www.beautyakademiet.dk

 

8 thoughts on “Lily Lolo – Beautyakademiet.dk

    • Ja… tror det her virker – for tro mig… eller kig på nogle af mine andre profilbilleder – jeg plejer at være ret mørk under øjenene 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.