In the shadows…

17.09.2013 af: walkinrunout Kategori: kreativitet

 

Jeg har altid været fascineret af skygger… ikke den mørke dunkle slags, man hører om, hænger over folks hoveder, men dem der kastes på jorden, når solen er fremme.

Som lille var det meget skyggebilleder, der kunne fremstilles med hænderne, når lærerne i skolen hev det store lærred ned (vi kender dem nok alle sammen) eller de lange sjove skygger den nedgående sol kunne kaste, når man var på stranden…

 

Jeg har forfinet min fascination en smule – eller også synes jeg bare, at det er for pinligt, at rende rundt og lege med skygger i den alder jeg har nu… i hvert fald, bruger jeg dem mere som motiv til billeder og I skal da lige se et par af dem jeg har taget her i sommer…. temaet kunne vi jo kalde… “skygger i forskellige elementer”Femøren, Amager Strand – skygge i græs

Dragør – skygge fra badebro

Store Øksø, Skørping – skygge i colasøen

Er jeg helt alene om min fascination eller synes I også at skygger er vidunderlige, sjove, fine og flygtige? Eller har I måske et andet “motiv”, der altid lokker jer til at finde kameraet frem?

Kram!

4 thoughts on “In the shadows…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.