TDC Play Live

18.09.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit

Panamah, Sanne Salomonsen, Shaka Loveless, Ida Corr, Carpark North, Burhan G, Medina, (Nik & Jay – ikke noget billede)

I lørdags oplevede mine drenge deres første rigtige koncert. Vi har tidligere været til Grøn Koncert, hvor vi holdt os i behørig afstand fra skubben og masen… dvs. et godt stykke nede på græsplænen.

Så dette var altså den første rigtige… og så endda med en hel række af skønne musikere/sangere. Det var TDC Play Live, som jeg også skrev om her.

 

Rammerne i Scandinavian Congress Center, Århus var perfekte.. det ligger tæt på banegården i Århus og er derfor nemt, at komme til med offentlig transport, der er gode parkeringsmuligheder til dem der selv transporterer sig og ikke bare salen var perfekt, der var også gode toiletforhold – ha ha … egentlig ikke noget jeg normalt tænker så meget over, men når drengene er med, nytter det altså ikke noget, at der går for lang tid…

 

Til selve koncerten stod vi foran et podie, der var opstillet midt i salen, til brug for de koncertgængere, der var i kørestol og det var helt perfekt, da man dels kunne læne sig op af podiet inden koncerten gik i gang og dels ikke skulle bekymre sig om, om der ville blive skubbet bagfra.

Alle Kunstnerne leverede to-tre numre hver, valgt af alle os, der havde stemt på hvilke numre vi helst ville høre… og således var de fleste af dem faktisk de største hits.

Billederne jeg har taget er med Iphone og fra lang afstand… og jeg ved godt, at det aldrig er det samme at se billeder af en scene, som at have oplevet det selv, men jeg havde bare ikke lyst til at skulle slæbe stort kamera med, når jeg for hver sang også lige skulle løfte en dreng eller to.

Jeg fik også lige ældstesønnen til at knipse et billede af mig… også med Iphone (tsk tsk)

 By Malene Birger Tørklæde//Oliver Cramer bluse//BlankNyc lædershorts//Sandwich bælte//Jimmy Choo for H&M taske

Jeg syntes det var en rigtig god koncert og en rigtig god oplevelse, vi fik sammen, selvom drengene var helt utroligt trætte til sidst. Behøver jeg sige, at det blev en forholdsvis stille søndag?

Og ved morgenbordet søndag udvekslede vi synspunkter og oplevelser, men var alle enige om at Shaka Loveless var allerbedst og at Sanne Salomonsen var ved at være ret gammel 😉

Kram!

3 thoughts on “TDC Play Live

    • Ja… og også det, at man kan mærke musikken i kroppen….
      Og så er det også sjældent, at man får samme stemning derhjemme, hvor man som oftest ikke er 4000 om at opleve den 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.