I miss my Boy!!!

19.09.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

Denne forside mødte mig, da jeg var på rundtur på mine favorit webshops… og “hell yeah.. I miss him”  (billedet er fra Strøm og hvis du har lyst til at se mere, kan du se dem på www.stromstore.dk… )

Det er en umådelig flot taske med en perfekt kombination af råt og delikat. Jeg er stadig rigtig vild med de første der kom frem – i sort læder og med slangeskind, men de nyeste tilføjelser med krokodilleskind og Rulam, er da virkelig også lækre.

Tasken er efterhånden ved at være ret populær, og ses forholdsvist tit i gadebilledet, men jeg drømmer alligevel om én.

Hvad synes I om den?

Kram!

 

There is a new Boyy in town… and I adore him!!

10 thoughts on “I miss my Boy!!!

  1. Den er afgjort rigtig flot! 🙂 Men slet ikke min stil. Jeg er mere en Louis Vuitton kind of girl 🙂 Der sker lidt for meget på den 🙂 Men jeg har et lille crush på den.. Okay, sindsforvirret! 😀

    • Kan godt se hvad du mener, men jeg er faktisk lidt til både det der ‘larmer’ og det helt strømlinede … alt efter humør – fx. er min største favorit en helt klassisk sort Chaneltaske… Men skarpt forfulgt af en rød Falabella 😉

    • Det kan jeg heller ikke… så godt jeg ikke lige står i den situation, at jeg SKAL vælge én (eller øv… det gad jeg faktisk godt!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.