The taste of Wine….

20.09.2013 af: walkinrunout Kategori: food & drink, sponsoreret

***Sponsoreret***

Vinstokke i Bourgogne

Efter et vinkursus, som min mand og jeg deltog i for mange år siden, er jeg blevet ret intereseret i vin. Uden at skulle underholde jer med alt fra kurset, der strakte sig over 6 aftener kan jeg oplyse, at det vigtigste, vi begge fik lært var, at det er vigtigt, at finde ud af hvad man godt kan lide. Som med alt andet er smag og behag meget individuelt, også indenfor vin. Jeg fandt ud af, at jeg helt klart er mest til de lette rødvine og favoritterne er fra Bourgogne, hvor vi så også sidenhen er taget på vinferie til, flere gange.

Jeg har dog også fattet kærlighed for bobler… både Crement og Champagne er en hofdrik hos os… og vi får det faktisk gerne til maden og ikke bare som aperitif eller til nytår.

Det er ikke altid det lykkes mig, at hente mine vin og bobler selv – selvom det kunne være nok så fedt, men så er der heldigvis et skønt alternativ i Vindanmark, som er en webshop med et spændende udvalg af både rødvin, hvidvin samt mousserende vin.

Webshoppen er overskueligt opbygget og det er let at navigere rundt efter ønsker som fx. prisniveau, oprindelsesland eller type af vin. Ved klik på de enkelte vine får man også en lille beskrivelse af både vinen og vingården og levering foregår selvfølgelig lige til døren… Let the party begin!

I morgen er det min fødselsdag, og trods det, at jeg skal til et møde i Sønderjylland hele dagen og søndagen med……. regner jeg stærkt med, at der bliver tid til både hygge og bobler om aftenen.

Her kan du læse mere om alle deres boblende vine, som jeg bare synes hører en fødselsdag til.

Propper fra crement 

Jeg håber I allesammen får en skøn weekend…. med bobler eller ej 🙂

Kram!

 

At the webshop www.vindanmark.com you can get a lot of different wine directly to your door.

2 thoughts on “The taste of Wine….

    • Det lyder lækkert jeg håber du finder den 🙂
      Der er altså bare noget lækkert og lidt luksuriøst over mousserende vine!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.