Bang, Bang…. & ham der, Olufsen

26.09.2013 af: walkinrunout Kategori: sponsoreret

[goviral]

De fleste har sikkert stiftet bekendtskab med B&O… eller Bang & Olufsen, som de oprindeligt hedder, men det er nok ikke alle der ved at de hvert år, i de sidste otte år, i sommerferien har afholdt Innovation Camp med deltagelse af flere universitetsstuderende og gymnasieelever.

De giver således 30-40 unge studerende fra flere steder i verden mulighed for, at  arbejde med projekter i 6 uger, som de så får lov at præsentere for direktøren på B&O.

Dette års Innovation Camp blev for første gang afholdt i Shanghai i Kina, og tænk sig hvilken oplevelse det ville være at få som studerende!!

Jeg synes helt klart det er en fantastisk mulighed, både for de studerende og for virksomheden, så jeg håber at flere firmaer i Danmark vil følge deres eksempel og lave samarbejder, der både ruster de studerende til den virkelige verden og som måske kan hjælpe virksomhederne med ny udvikling af produkter eller processor.

Jeg har desværre ikke B&O produkter selv, udover et par høretelefoner, som jeg bruger på mine løbeture og en fastnettelefon, men jeg ser alligevel altid frem til hvad de finder på at nye designs indenfor både radio og tv.

Der er i hvert fald nytænkning over mange af deres designs og jeg tænker altid B&O som lydens Rolls Royce….

Har I B&O derhjemme?

 

Kram til jer! 

***Sponsoreret***

Do you know B&O? Did you know that they are working with several universities and schools to develop?

2 thoughts on “Bang, Bang…. & ham der, Olufsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.