September 2013 Shopping

01.10.2013 af: walkinrunout Kategori: new stuff, shopping ,

Fødselsdagsmåneden… så jeg har ikke shoppet så meget – ha ha

Jeg har længe holdt øje med støvlerne fra Stine Goya, som jeg har købt – de er fra sidste år, men helt perfekte synes jeg… ruskind og guld (der medfølger dog sorte snørebånd også) – lidt fint, men alligevel meget praktisk. De udgør allerede et fint supplement til mine elskede Converse, som jeg af erfaring ved er for kolde lige om lidt.

Jeg var så heldig at der stadig var flere tilbage, og også i min størrelse, da Stine Goyas Webshop valgte at nedsætte en del “gamle” items med hele 80%… og jeg måtte derfor kun slippe 336 kr. og når man nu er ved det…. og i øvrigt altid kan bruge en ekstra t-shirt, så røg der lige en flot sort Tee med harlekintern med i posen. (Jeg ville egentlig have indsat et link til udsalget på Stinegoya.dk, men det er der desværre ikke mere. Men hvis man er i nærheden af København kan man derimod nu her torsdag, fredag og lørdag shoppe samme udsalg i Tulingsgade 5)

Jeg har drømt om læderbukser/leggins meget længe men har ikke været villig til at betale prisen, de lækre af dem koster. Jeg har faktisk også to par læderbukser, der stumper… og har lidt holdt mig selv hen med, at det jo burde være nok… men drømmen i baghovedet blev så realiseret nu… dels fordi søde Mette fra Stylestories.dk, havde tippet om at de var virkelig lækre og dels fordi de nu kunne erhverves med 25% rabat (hvis man skriver sig op til deres nyhedsbrev, får man en rabatkode på 25% på en udvalgt vare)

1. T-shirt fra Stine Goyas webshop – 120kr.

2. Ruskindsstøvler fra Stine Goyas webshop – 336kr.

3. Læderleggins fra H&M – 1350kr.

 

Ud over det jeg selv har købt, har jeg jo også fået lidt fødselsdagsgaver…

Halskæden med frøen fra Ole Lynggaard og stegepanden fra Le Creuset – der kommer sikkert lidt mere til, da jeg først holder fødselsdag her i oktober måned. Den tid den glæde.

Har I købt noget?

 

Kram!

 

My shopping in this month – not much – but it was the month of my Birthday

8 thoughts on “September 2013 Shopping

 1. AV nogle lækre køb Lise, jeg er helt misundelig! 🙂
  Især over bukserne! Jeg klikkede to størrelser hjem fordi jeg var usikker på størrelsen, men desværre ser det ikke ud til at det sidste par bliver levere! Det andet par skal jeg hente på posthuset i dag, så jeg håber bare sådan at de passer! Hvordan synes du de er i størrelsen? Og giver de sig? (Har hørt at de skulle udvide sig et helt nummer) 🙂

  • Jeg synes de er almindelige i størrelsen og jeg har lidt svært ved at sige om de giver sig… for jeg har kun haft dem på én dag.
   Alt læder giver sig dog lidt og især der hvor det bliver spændt ud – men jer har fået at vide af en ‘læderspecialist’ at det jo ikke udvider sig mere end det bliver strammet ud… og det giver jo god mening.
   Alt jeg selv køber i læder, køber jeg så det passer præcist, men ikke så det strammer for meget…, læderet kan også få mærker, hvis det bliver strukket for meget 🙂 men nu er jeg heller ikke vild med noget der er så stramt, at man ikke kan sidde eller bøje sig ned 😉
   Håber de passer dig perfekt, dem du får hjem, for de er virkelig bløde og lækre 😉

  • Ja det giver lige lidt hverdagsglamour 🙂
   – og det kan man ikke få for meget af…. Og så er de oven i købet lækre at gå i.
   🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.