Autumn outfit #45

04.10.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit , , , ,

H&M tee//By Malene Birger cardigan & tørkælde//Vero Moda jeans//Sandwich bælte//Asos støvler

Nu nærmer weekenden sig og jeg glæder mig… Jeg skal nemlig have en lille flok piger på besøg til lækker mad og vin, men inden jeg kaster mig over indkøb og madlavning vil jeg lige vise jer et outfit som er meget typisk for mit efterårslook.

Jeg nyder i stor stil, at det nu er blevet tid til tørklæder, uldne cardigans og ankelstøvler og dagens outfit er simpelt, funktionelt og yderst lækkert at have på. De lækre læderstøvler, jeg var så heldig at få på tilbud fra Asos, er virkelig blevet favoritter – de er bare så skønne at have på og så synes jeg de passer til stort set alt andet i mit klædeskab… Det bliver et godt efterår!!!

 Kan I alle have en rigtig dejlig fredag.

Kram!

 

Outfit of today wearing 3 favorites… cardigan, scarf and boots.

6 thoughts on “Autumn outfit #45

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.