Favorite Makeup

04.10.2013 af: walkinrunout Kategori: beautystuff , ,

Som rigtig mange andre piger bruger jeg dagligt makeup… og eftersom, at jeg har nået en vis alder, har jeg også prøvet rigtig meget – rigtig mange forskellige mærker og typer af makeup.

Jeg synes selv, at jeg er ved at have fundet frem til hvad der fungerer for mig… og her i blandt er mineral-makeup.

Jeg blev introduceret til mineral-makeup, for ca. 5-6 år siden (ja.. igen ikke verdens hurtigste, på det nyeste ha ha), og blev rigtig vild med det.

Jeg er aldrig blevet vant til at bruge foundation… synes det er lidt som at have en fed creme på, der ikke trænger ind… og så skal man også passe på med dels at tage tøj af og på og ikke at røre sit eget ansigt… for det smitter jo af…

Der er sikkert kommer helt andre formler på banen, i forhold til, da jeg opgav, men anyway…. jeg var bare så glad da jeg første gang prøvede Jane Iredales faste mineralpudder, for den er nem at arbejde med, blænder ind i huden efter et par minutter og det er ikke svært at undgå de der skrækkelige overgange til den nøgne hud.

Man kan bruge den i hele ansigtet, eller blot der, hvor man synes man har behov for det og så er det bare så nemt at freshe op med en pudder.

Min absolutte favorit er Warm Sienna, men det er jo selvfølgelig fordi den passer helt perfekt til min hudtone…. det er bare én af de ting jeg bliver ved med at købe.

En anden er Diorshow, som hos mig kommer ind på en sikker andenplads i forhold til ting jeg bare køber igen og igen… Det den gør ved vipperne er jo genialt… mere fylde og mere længde og det ved jeg godt, at rigtig mange mascaraer kan efterhånden, men ingen af dem føles så behagelig, at have på øjnene.

Diorshow tørrer ikke helt ud, så det nærmest føles som om vipperne ville falde af, hvis man kom til at presse på dem, men den er til gengæld tør nok til at den ikke smitter af… og så har erfaring lært mig, at den er nem at få af igen… også selvom klokken skulle være blevet 2 eller 3… og man måske ikke er helt frisk 😉

Nummer tre… er lidt en newbie, for mig, men jo totalt uundværlig… shimmeren kan bruges på både kinderne som rouge, på øjnene som skygge og selvfølgelig alle andre steder, som det den er shimmer. Den er også fra Jane Iredale og mineralsk og jeg synes den er rigtig nem at arbejde med.

 

Ikke bare er disse tre favoritter, men de er også den mest geniale kombination i forhold til en weekendtur eller anden getaway, da de tre ting, klarer hele makeuppen.

Blandt mange andre spændende brands, forhandles både Jane Iredale og Diorshow mascaraen hos Cocopanda, som i øvrigt tit har tilbud på netop mine favoritter.

Kram!

 

My favorite makeup is partly from Dior and partly from Jane Iredale… with these tree things … i’m good to go!

6 thoughts on “Favorite Makeup

 1. For mig er det med foundation lidt svært, og fedt, at du har fundet noget, der fungerer for dig.

  Det er faktisk så svært for mig endnu, at jeg skal på kursus hos Christina Wedel på torsdag, så jeg forhåbentlig lærer at håndtere det lidt bedre:-)

  Mine ynglingsmærker er Shiseido og et mærke, der kan købes via SpaceNK på nettet, der hedder Hourglass. Men Tromborg og Dior har også en plads hos mig – allesammen har(som minimum en del)produkter uden gluten i, hvilket er godt, når man er allergisk overfor det – også i kosmetik.

  • Gosh … Er der virkelig gluten i makeup? Det er da vildt…, men godt du har fundet ud af det 🙂 så man kan undgå det værste.
   Hvor er det fedt, at du skal på kursus – det kunne jeg faktisk også rigtig godt tænke mig… jeg ville helt sikkert kunne lære en masse.
   God fornøjelse med det 😉

  • Ja den er ikke hel billig, men jeg har flere mascaraer, som jeg bruger samtidig…. så hos mig holder den så længe, at det er ok 🙂
   Nogle gange kan man være heldig at få en i miniformat ret billigt… sådan en prøve 🙂

 2. Jeg er også meget mere til mineralpudder end foundation. Jeg synes at det dækker mere naturligt og man slipper for den der tunge følelse på huden. Jeg har hørt meget godt om Jane Iredale, men er ellers rigtig glad for I.D. Bare Minerals:)

  • Jeg har kun prøvet Bare Minerals én gang…. hos en kosmetolog efter jeg havde fået en dybderens, så jeg var lidt opkogt i ansigtet….
   Jeg burde måske give den en ny chance, men jeg er ret godt tilfreds med Jane Iredale… And … If it aint broken … You know 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.