… og der var fest og farver ♥

06.10.2013 af: walkinrunout Kategori: today

Lidt bisart at vise et fødselsdagsfestbillede med mig selv x 12… men det var det eneste billede, der var af mig… og som den gode veninde jeg er, viser jeg ikke lige alle billederne af mine søde veninder… der kan jo være, at nogle af dem ikke ønsker sig selv udstillet…. Så det blev sådan.

Jeg havde inviteret veninderne til middag kl. 18.30 og uhhh for en skøn aften det var… vi var 10 piger, snakkede som 20 og drak som 30… jo manden var faktisk helt stolt, da han med anderkendende mine, i morges, kunne konstatere, hvor meget vi havde fået drukket… Det er nok en mandeting, for vi hyggede bare og tænkte ikke nærmere over hvor mange vinflasker der mistede propperne.

Jeg havde lavet suppe af chili og rød peber med basilikumpesto og flütes til forret – til hovedret fik vi kalkungryde med champignon, ris, salat af babyspinat, æbler, vindruer og ristede valnødder vendt i lakridspulver samt en salat af melon, tomat, mozarella, mynte, oliven og ristede solsikkekerner. Desserten var æbletærte med is..

Lørdag formiddag var jeg taget på vinindkøb og kom hjem med de lækreste spanske vine fra Gaznata, som vi nød til maden. Jeg er normalt ellers mest til Bourgognevin, men jeg må sige, at de  faldt i god jord hos både gæsterne og jeg selv. Heldigvis havde vi købt rigeligt, så jeg får sikkert fornøjelsen af dem senere også.

I dag har været i et lidt lavere gear…. hvordan kan man andet, når man har fået ca. 4 timers søvn… så græsslåningen i haven var meditativ, opvask af alle vinglassene ligeså… og så glæder jeg mig egentlig til at få sovet i nat.

Håber I alle har haft en ligeså skøn weekend som jeg…. og nå ja…. der var også gaver og dem får I selvfølgelig at se herinde.

 

Kram og godnat!

 

This saturday I gave a party for all my lovely girlfriends

10 thoughts on “… og der var fest og farver ♥

 1. Hvor er du betænksom, at du ikke lægger billederne op af dine veninder 🙂 Jeg spørger altid, eller lader være 🙂
  Din middag lyder helt fantastisk, gid jeg var med, haha 🙂 Og glæder mig til at se dine fine gaver 🙂

  • Ja, jeg kunne jo også bare have spurgt dem, men det tænkte jeg bare ikke lige over lørdag aften 🙂
   Gaverne skal nok komme på snart, for de var SÅ gode 🙂

 2. Hvor er du fin Lise, at du ligger billede op af dig selv, svarende til det antal I var. Jeg vil heller ikke ligger billeder op af andre, med mindre de siger god for det.
  Det lyder bare som så hyggelig en aften 🙂

  • Tak Ida 🙂
   Nej – man må jo opføre sig anstændigt, selvom man tit og ofte tænker i fotos, blog og billeder.
   Personligt ville jeg nok også gerne selv liiige se billederne først, hvis nogen fra en fest, spørger om de må lægger billeder i cyperspace af mig….
   Altså man ved jo ikke om de netop lige fik knipset dansen på bordet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.