CarrieAlong – Cross Body Bag

07.10.2013 af: walkinrunout Kategori: new stuff, Samarbejde

Udarbejdet i samarbejde med Carriealong

Jeg er blevet ret glad for crossovertasker eller cross body tasker, som nogle kalder dem. Man har hænderne fri til at holde i hånd, spise is eller bare bære en masse indkøbsposer – ha ha…

Jeg har efterhånden fået mig en hel lille samling og sidste skud på stammen er den fineste lille taske fra Dixie, som er lige præcis stor nok til at indeholde det mest nødvendige…. Iphone, nøgler, læbestift og kreditkort. Den er med præget slangesmønster og sølv “hardware” og så er der to rum i, trods det, at den er forholdsvis lille. Lænken i metal kan nemt tages af og så kan tasken bruges som clutch, eller man kan sætte en anden rem på, hvis man vil.

Den er fra webshoppen CarrieAlong, som er en del af Alfred Lunds Eftf., én af Danmarks ældste lædervarekæder. CarrieAlong har et kæmpe udvalg af lækre tasker bl.a. tasker fra Depeche, kufferter fra Samsonite, Rygsække fra Eastpak og Fjällräven og jeg havde faktisk ret svært ved at bestemme mig for hvilken crossover jeg ville satse på…

Det der gjorde udslaget var faktisk den lidt specielle kæde i metal, som giver tasken et på én gang råt præg, men også yderst feminint, idet den er så spinkel og fin.

Jeg har nu også et rigtig godt øje til den fine cognacfarvede crossover mobiltaske fra Depeche, som ser smørblød og rigtig fin ud – men jeg har altså også lidt en svaghed for Depeche….

Hvis du bor i nærheden af Svendborg, Kolding eller Aalborg kan du stikke hovedet ind i én af de fysiske butikker og ellers kan du finde en hel masse tasker, kufferter og meget andet her. Siden er bygget op, så man rigtig nemt kan søge sig frem til den type taske eller det mærke man helst vil se på, men jeg advarer jer… der er virkelig mange.

Et stort plus efter min mening, er at der er mange forskellige prisklasser – min lille Dixietaske koster fx. 299 kr. (men kan desværre se, at den er udsolgt nu – ellers havde jeg selvfølgelig indsat et link), mens der også er mobiltasker/minitasker fra Liebeskind, som er i en noget højere prisklasse.

Måske kender i godt CarrieAlong allerede? Jeg er i hvert fald sikker på at der er indtil flere ting, for alle…. 😉

Er I selv til crossbodytaker? og kan I lide min lille nye ven?

 

Kram!

 

Carriealong cross body bag – big enough for my iPhone, my keys, my lipstick and my Creditcard.

18 thoughts on “CarrieAlong – Cross Body Bag

 1. Jeg er også blevet totalt til crossbody-tasker, det er så rart at gå med dem på den måde, især hvis man fx går rundt i butikker 🙂 Den er rigtig fin din nye, lige lille nok til mit behov, men superfin.

  • Tak 😉
   Jeg har også den fra Depeche, som er lidt større, men denne passer perfekt, når man kun skal have mobil og nøgler med…. og det synes jeg egentlig tit, at jeg skal… 😉

 2. Den er rigtig fin, lækkert materiale. Jeg kan godt lide den slags tasker, så man kan have hænderne frie og samtidigt er der ingen risiko for at nogen lige snupper tasken imens man har gang i et eller andet.

  • Tak 😉
   De har ret mange forskellige mærker at vælge imellem og rigtig mange af dem laver virkelig flotte tasker i læder … jeg er selv mest til rigtig læder, da det patinerer så flot 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.