Outfit #46

10.10.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit

Jeg har helt glemt at vise jer mit outfit fra sidste uge, som jeg virkelig befandt mig rigtig godt i. Det er ene favoritter og jeg synes det er både rigtig pænt og stadig meget almindeligt. Det passer perfekt til årstiden, så jeg er tit klædt sådan i denne tid.

Oliver Cramer bluse//Baum und Pferdgarten nederdel//Acne Pistols//By Malene Birger Clutch//Ole Lynggaard sølvfrø halskæde

Jeg ved godt, at det snart er hver og hveranden kvinde, der har købt Baum und Pferdgarten-nederdelen…. men jeg elsker altså bare min, og bruger den ved hver given lejlighed… og det er netop det fine ved den… den kan bruges både til hverdag og fest.

 

Kram!

 

Outfit with my lovely skirt

12 thoughts on “Outfit #46

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.