Helena C gør det…. så jeg gør det….

11.10.2013 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Udarbejdet i samarbejde med BilligParfume.dk

… Bruger produkter fra Beauté Pacifique – og ja, jeg ved godt, at hun ikke nødvendigvis er så forbandet smuk fordi hun bruger Beauté Pacifique, men tænk hvis nu….

Anyways… Jeg var så heldig, at få en håndcreme fra Beauté Pacifique i fødselsdagsgave, som er virkelig god og i forvejen har jeg øjencremen derfra… og så kan man sige at reklamer ikke virker, men jeg kunne faktisk med det samme huske den kobling med Helena Christensen… og når to af deres produkter er så lækre, som jeg synes de er, måtte jeg lige se lidt nærmere på hvad de ellers har.

Hos BilligParfume.dk har de et stort udvalg at netop BP produkter og så har de nogle rigtig fine beskrivelser til hvert produkt, så man er helt sikker på både hvad produktet indeholder, hvordan det bruges og hvor meget det indeholder.

Priserne ligger lidt under butikspriserne og de har mange gode tilbud.

Nu kiggede jeg mest på Beauté Pacifique, men måtte også lige checke om den lækre Nuxe Gold Shimmer bodyoil var på tilbud… og det ér den!!!

Den har jeg tænkt på, at jeg godt kunne tænke mig at prøve rigtig længe, men har ikke rigtigt fået mig taget sammen til at få den købt…

Hvis I ikke i forvejen kender BilligParfume.dk skulle i tage lige at kigge forbi siden – de forhandler nemlig mere end 300 forskellige mærker både indenfor Makeup, cremer, parfumer og hårprodukter, og selvom de selvfølgelig ikke har alt indenfor hvert mærke, er der altså en god del at vælge imellem.

Kram!

 

Billigparfume.dk is a webshop with lots of beauty stuff – hundreds of Brands

2 thoughts on “Helena C gør det…. så jeg gør det….

  1. Begge mærker er fantastiske! BP er udviklet af hudspecialister og deres “Tyrostase” afhjalp mine pigmentforandringer 100%. Nuxe er mit favoritemærke til daglig fugt; jeg bruger nemlig kun olie, og deres dufter ikke, så parfume kan anvendes med lethed.

    Kan godt forstå, at du er glad for begge 🙂

    /Linda

    • Det er godt at høre, at BP hjalp dig – jeg har som sagt kun øjencremen og håndcremen…indtil videre, men jeg er sikker på, at alt det andet de har er lige så godt – jeg er i hvert fald begejstret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.