Fødselsdagsgaverne…

15.10.2013 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Så er jeg tilbage fra miniferien i det nordtyske…  tre skønne, afslappende dage med badning, klatring, leg og dejlig mad og bier vom fass.

Skønt lige at kunne hive et par dage ud af kalenderen til max hygge med familie og venner… jeg havde faktisk regnet med at jeg kunne købe mig til noget internet, men det kunne jeg desværre ikke… så derfor får i …. med et par dages forsinkelse… lidt om mine fødselsdagsgaver.

Glaskasse til blomster og lys//Sequence spil//Beauté Pacifique håndcreme//Biotherm Lait Corporel body milk//Zoe Karssen sweatpants//smykker fra 6.10Jewellery//hjemmelavede amerikanske småkager fra ByElke//Hænge-fyrfadslamper

Det er  helt vildt, så mange fine gaver jeg har fået til min fødselsdag…

Jeg viser jer alle gaver lidt sent i forhold til min egentlige fødselsdag, da jeg i år har fået den sprædt godt og grundigt ud …

Jeg startede med at holde fødselsdag, dagen inden min rigtige fødselsdag, da jeg skulle til møde hele min fødselsdag… og så blev der holdt lidt familiehygge den sidste weekend i september og endelig holdt jeg pigemiddag for veninderne sidste lørdag… Det føles jo næsten som at have fødselsdag tre gang om året, så det er måske ikke sidste gang, jeg gør det på den måde ha ha.

Er jeg ikke vildt heldig?

 

Kram til jer – og så skal der vist svares på lidt mails!

 

All my Birthday Presents!

6 thoughts on “Fødselsdagsgaverne…

  1. Velkommen hjem 🙂 Håber du har fået slappet godt af.
    Dejlige gaver. Sequence er alt for skægt. Elsker det spil.
    Ja, jeg har fødselsdag kort efter jul. Burde holde den om sommeren, haha.

    • Ja, du brude dele det lidt ud… og så kan du jo vælge at have lægge den lige når udsalget starter 😉 ha ha
      Glæder mig til at prøve Sequence… alle siger det er vildt godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.