Reminder….

17.10.2013 af: walkinrunout Kategori: konkurrence

Der er vildt gode chancer for at være den heldige vinder af et gavekort til Redbird.dk… som i virkelig gode!!!

Så hvis du vil være med… Klik her!

 

Kram og fortsat god dag!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email