Love to wear….

18.10.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde

Udarbejdet i samarbejde med Malou4u.com

Jeg ville elske at kunne iføre mig ovenstående lækre sager i denne weekend. I mine øjne et perfekt efterårsoutfit, som klarer både en arbejdsdag, lidt shopping, en tur i skoven eller det hele godt blandet sammen med et hold gode venner og deres børn – lige præcis, hvad vi skal bruge den kommende weekend på.

Bukserne fra InWear er lavet i viscose og falder derfor perfekt – afslappet men cool. Mønstret er jo én af mine favoritter, så det kan ikke overraske… tror seriøst aldrig jeg bliver træt af leopardpletter. Blusen fra St. Martin som også har dyreprint er mit bud på mønstermix (hvis det kaldes det, når man egentlig kører samme tema) – den er tilpas neutral i farverne, men alligevel med fuld knald på.

For at bryde både den grå farveskala og det dyreinspirerede mønster vil jeg tilsætte et tørklæde i grønne nuancer med hjerter på fra Beck Søndergaard og når det skal være mere praktisk, frem for fint, vil jeg tilsætte et par grågrønne Candice Cooper sneakers. De har også været fremme længe og jeg har skrevet om dem før… jeg har dog endnu ikke fået gjort noget ved det… altså fået investeret i nogle. Endelig skal der lidt nitter til i form af det fine bælte fra Liebeskind Berlin.

Tasken er fra Day og en smule anderledes end de andre Gweneth-bags, der ellers har været fremme i et par år nu – stor og rummelig, så man kan have det hele med.

Alle tingene har jeg fundet på webshoppen Malou4u, Kender I den?

De fører en lang række af de brands jeg godt kan lide, bl.a. 2nd Day, Gestuz og Samsøe & Samsøe og så vises deres tøj på rigtige mennesker – stor fordel, når man netshopper, hvis I spørger mig.

 

Kram!

 

Love to wear this outfit today

2 thoughts on “Love to wear….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.