Outfit #47 og en vinder…

Day Birger et Mikkelsen blazer (old)//Zoe Karssen tee//Allez Allez jeans//By Malene Birger tørklæde//Wonders støvler//Depeche taske

Nu skal i have et outfitbillede… det er ved at være lidt tid siden – og den går jo ikke, når det netop er outfitbilleder jeg selv holder allermest af, at se hos andre.

Jeg synes det er den bedste inspiration man kan få – både at kigge på andre blogs, i magasiner eller hvis man har tiden til det, er der ikke noget bedre end at sætte sig ved havnen, ved Strøget eller på en fortovscafé (der har tæpper, man kan tage om sig) og bare sidde og kigge … Kender I det? Tænke på hvilket liv de forbipasserende har, hvorfor de har travlt, eller ikke har det… hvorfor de går og griner, eller ikke gør det…

Det bedste er, når man kan gøre det sammen med én af veninderne og man så kan bygge videre på historien om de, for én totalt ukendte menneskers liv… Ja, pas på med at gå forbi mig 😉

Det var outfittet vi kom fra… åhh, synes jeg har skrevet det før… sort, gråt og rødt… materialemix og primære fokus: comfort – men hey.. det bliver jeg altså aldrig træt af. Noget andet jeg heller aldrig bliver træt af, er at udtrække vindere i konkurrencer… og tradaaa… med hjælp fra random.org sender jeg fluks en dejlig mail til Pernille E. Stort tillykke med gavekortet, og så håber jeg at du kan finde lidt blingbling at pynte dig med. Tak for deltagelsen til jer andre og så kan vi vist godt holde weekend – der er nogle der skal have samlet æbler op…

Kram!

The thing that inspire me most is other peoples outfits – this is mine for today.

4 thoughts on “Outfit #47 og en vinder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.