Outfit #48 – soft, grey Raya

20.10.2013 af: walkinrunout Kategori: outfit

Acne cardigan+støvler//Vero Moda langærmet tee//By Malene Birger læderjakke//Dixie taske//Ole Lynggaard halskæde

En skøn weekend er ved at være forbi – vi brugte lørdagen på at besøge nogle gode venner… som havde stillet an med yderst lækker kage, hygge-gåtur i skoven og vidunderlig vildt-middag med tilhørende vin. Så skønt … og billedet ovenfor er fra føromtalte skovtur.

Det er første gang jeg viser jer mit seneste køb – den vildt lækre lange cardigan fra Acne.

Raya hedder den og den kommer faktisk ikke helt til sin ret med en læderjakke over, men sådan var jeg altså klædt, mens vi var i skoven. Og jo, jeg havde andet end tee og strømpebukser på…. jeg havde tilsat et par lædershorts, men kan godt se, at de slet ikke kan ses på billedet.

I dag har den stået på totalt afslapning… og det gøres jo som bekendt bedst ved, at rydde op i kælderen, køre på genbrugsstationen, lave æblesaft og vaske tøj… not! Men fedt, når det hele er overstået og der stadig er lidt tid tilbage til både læsning og blogging.

Hvad med jer – har I også nydt weekenden?

Kram!

 

My new baby – Raya from Acne – from a saturday walk in the forrest.

20 thoughts on “Outfit #48 – soft, grey Raya

 1. Nu skræmmer du mig. Hvordan kan du komme igennem en skov med sådan en lang striktrøje uden at hænge fast i noget?

  Men som jeg har sagt før til andre, så er den vældig flot og enkel. Den ville bare ikke overleve en dag med mig;-)

  • ha ha… jeg holdt mig til stien denne dag – hvilket jeg sædvanligvis aldrig ellers gør, når jeg er i skoven med drengene – men nu var vi jo “i byen”, og jeg måtte i forvejen opføre mig lidt pænt 😉

 2. Tillykke! den er så fin til dig – den bliver du glad for 😉

  Jeg har cyklet med manden 11 km i går efter at jeg havde vasket køkken gulv og alle låger. Så fik jeg bagt 2 forskellige slags grovboller til fryseren og lusekatte. Fik vasket tøj, og ryddet op i klædeskabet.
  Handlet ind sammen med sønnike og købt stort græskar til at lave græskar hoved med. Det fik vi ikke, da han blev inviteret til leg hos hans fætter, så det må blive en anden dag.

  Jeg fik til gengæld lavet hokaido suppe, som vi skal have til aftensmad i dag.

  Lørdag hentede vi vores søn hos mine forældre da han havde været hos dem i efterårsferien. Vi var der til frokost og efter det var jeg forbi en brillebutik for at se på briller 🙂

  Det var vist lidt hvad jeg fik lavet i weekenden!.

  /Chau

 3. Det er godt nok en lækker Acne sag Lise.
  Og det lyder som en hyggelig og praktisk weekend du har haft 🙂
  Min stod på bedstemors fødselsdag og afslapning 🙂

  • Tak Ida 🙂
   Det lyder som en god weekend du også har haft – dejligt.
   Det der med afslapning, skal man huske på 😉

 4. Det lyder som en fantastisk produktiv weekend! Og jeg kan kun istemme mig. Jeg har arbejdet og nydt familien også 😉
  Jeg elsker simpelthen din nye Acne, den er super smuk til dig – og du har jo stylet den perfekt i dette mix.

  Jeg er fan, sødeste Lise 😉 (igen!)

  /Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.