My Family on the wall…. SUMOpix

22.10.2013 af: walkinrunout Kategori: kreativitet, sponsoreret

For et stykke tid siden blev jeg kontaktet af webshoppen SUMOpix som spurgte om jeg ville teste et af deres produkter og det ville jeg rigtig gerne. Vi har nemlig en række små sorte rammer hængende på væggene langs vores trappe til første sal – og de har i noget tid nu trængt til udskiftning.

Jeg fik så den ide, at få taget et sort/hvidt billede af vores familie og få det printet på lærred, som er én af de mange tilbud som SUMOpix tilbyder og samtidig få sat små sort/hvide billeder i de sorte rammer langs trappen.

Nogenlunde uopstillet, nyligt kommet ud fra badeland i Weissenhauser Strand og i det praktiske hverdagstøj vi nu engang havde på… fik jeg min gode veninde til at knipse lidt familiebilleder. Baggrunden var Østersøen set fra syd og der var et utroligt fint lys over vandet.

Det er ret nemt, at bestille billedet på webshoppen – man vælger bare “lav billede nu”, og så oploader man et billede og samtidig med, at det loader,  kontrolleres billedet for opløsning kombineret med størrelse – derved får man ikke et slutresultat, som er for grynet eller pixeleret.

Billedet modtog vi to dage efter, at vi havde bestilt det… og den eneste ulempe ved hele denne proces, var, at vi ikke havde gjort vores forarbejde ordentligt og undersøgt, at et mål på 30X50, som vi valgte, ikke er standardmål… og dermed ikke helt billigt, at skaffe en ramme til.

Det kunne vi så nemt have undgået, idet vi bare kunne have bestilt rammen sammen med – og monteret på billedet… ja, man lærer jo hele tiden – DET vælger vi næste gang.

Selve billedet er rigtig fint lavet og motivet følger hele kanten rundt, hvilket jeg synes giver en rigtig fin effekt. Nu havde vi jo valgt det i Sort/hvidt, men jeg tror altså også det ville være fint, at få ét i farver… det må vi også prøve en anden gang… og så huske det der med rammen.

Er det ikke fint? (og så fik i lige et indblik i hele min familie….

Var det noget I kunne finde på at få lavet?

 

Kram!

 

Family picture made by the webshop SUMOpix.com

**’Sponsoreret***

12 thoughts on “My Family on the wall…. SUMOpix

  • Tusind tsk Nanna – vi er også alle godt tilfredse med det 😉
   Jeg tror vi skal have lavet nogle flere 😉

  • Tak sødeste…
   – og ja, mine søde drenge ér bare rigtig skønne.
   Du kender godt det her ikk’: Ros hendes børn, og du vinder hendes hjerte 😉
   Kram til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.