Love to wear…

25.10.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

Jeg drømmer rigtig meget om ovenstående ting…

Acne Rue er blød og lækker og i mine øjne den helt perfekte strik, til både efterår og vinter. Den er tilpas oversize til, at den går ind under begrebet “hyggetrøje”, men både form og materiale udstråler samtidig total lækkerhed og stil…

Jeg vil rigtig gerne sætte den sammen med én af nederdelene fra Isabel Marant, der med sine flæser er yderst feminin, men også meget flaterende for næsten alle figurere. Jeg har sat den mørke på collagen her, men er faktisk lige så forelsket i både den blå og den bordeaux…. og når samarbejdet med H&M bliver skudt i gang den 14. november, er det også en nederdel jeg allerhelst vil have fingre i (ok… det er nok meget lig samtlige andre shoppere)

Og siden vi nu har ramt den lidt koldere tid vil jeg gerne tilsætte både Acne Canada uldtørklæde og American Vintage angorahue.

På mine fødder vil jeg enten tage Acne Pistols, som jeg allerede er den heldige ejer af, eller Acne Track, som minder lidt om dem, men alligevel er helt anderledes… idet plateauet, giver de længste stænger der kan fås for penge.

Ringen er fra Maria Black og hedder Goma – den minder mig om et insekt kombineret med noget inkainspireret og den vil være en rigtig fin kontrast til den feminine nederdel og det bløde strik. Jeg har ikke prøvet den på, men da jeg har forholdsvist lange fingre, tror jeg godt, at jeg vil kunne bruge den. Skulle det ske, at den får mine fingre til at ligne cocktailpølser… springer jeg i stedet på Line & Jos Miss Ravina.

Hvad synes I om mine ønsker lige pt? og er der noget I selv drømmer om?

 

Kram og rigtig god weekend!

 

I would love to wear this today…

10 thoughts on “Love to wear…

 1. Et outfit fuldstændig efter min smag Lise, WOW!!!! Skulle jeg have en “vikar” til at lave mine “Today I wanna wear”-indlæg, så skulle det være dig! 🙂

  Er jo ret heldig allerede at have tørklæde, støvler og strik (sidstnævnte dog i den grå udgave), men hvor vil jeg også gerne eje sådan en nederdel! Jeg skal uden tvivl have fat i den fra samarbejdet – Og også meget gerne Acne strikken i carbone black 🙂

  • Orvvvv! Det er da en seriøs kompliment :0)
   Ja… Du er heldig allerede at være godt på vej her – jeg går helt klart efter strikken og får jeg ikke fat i nederdelen den 14. Så køber jeg s.. the real deal… Mine Pistols må så klare skansen alene indtil kontoen bliver tanket op (når julen er overstået)
   Men så er den vist også ved at være der 😉
   Kh.

 2. Sikke fine ønsker, jeg ville bestemt heller ikke have noget imod at eje en Acne Rue strik, men Wham og Raya har været højere oppe på min ønskeliste i år, så de blev prioriteret først.
  Acne Canada ejer jeg heldigvis allerede i sort, og jeg kan kun anbefale det.
  Mit helt store ønske (samt forhåbentligt mit næste store køb) har du også her på collagen, nemlig et par Acne Track. Det er sådan en flot støvle, og håber på, jeg kan få råd til dem inden årets udgang. 🙂

  • Du er også godt på vej så… godt, at det er klassiske ting, som forhåbentlig kan købes længe endnu… så vi når det sidste.
   Dejligt at du synes, at Canada er lækkert… for jeg har faktisk været i tvivl om jeg skulle gå på kompromis og vælge en billigere udgave… men jeg tror jeg venter, til jeg har sparet op 😉
   Det er også så vildt flot i sort 🙂 – du er heldig 😉

  • De er nemlig helt perfekte 🙂
   Jeg har set, at de også fåes i brune og bordeaux nu… og det kunne også være vildt flot 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.