Love to wear…

30.10.2013 af: walkinrunout Kategori: I wish

Blondy Luftig Strik fra By Malene Birger er blød som smør, hvid som sne og smuk som en solnedgang… og jeg blev forelsket i det sekund, jeg så den. Acnes strik spøger stadig, men denne er bare så anderledes og virkelig fin… dum dum dum… what to do!!!

Hvis den hvide skønhed bliver min, kunne det være så fedt hvis læderbukserne her fra Lovechild 1979, som helt vildt lækre også kunne blive mine. Jeg har dog mine favoritter fra H&M, som er næsten lige så skønne – de er desværre bare ikke i webshoppen mere.

I ørene skal der være de store, men smukke øreringe, Alikas, som ligesom Blondy er en del af Malene Birgers nye kollektion. De er flotte og fyldige og vil se vildt godt ud med håret sat op. Normalt er jeg til ægte smykker… dvs. ægte guld, sølv og sten, men jeg bliver mere og mere vild med de store smykker og så rækker pengene jo altså ikke til ægte brillianter – wow… tænkt bare på hvad en diamant på 3-4mm koster!!!! 

Acne Canada, denne gang i bordesux, skal være med her… for det er ligesom strikken, utroligt blødt og lækkert – og den hvide farve er bare perfekt sammen med bordeaux og så kan jeg da ikke komme uden om de vildt lækre Isabel Marant støvler.. Jeg hár prøvet dem… og jeg siger jer … de er som en drøm at have på og jeg tror de vil kunne klare alt slags vejr og samtidig være et smukt pust i ethvert vinteroutfit.

Den mørke pink er rigtig flot sammen med bordeaux … det opdagede jeg allerede sidste vinter, men jeg fik aldrig købt en mørk pink neglelak… så i år må jeg se, at få gjort noget ved det. Farven hedder “You’re a pisa work” – og er det ikke bare et ekstra plus, at de har så fine og sjove navne?

 

Kram!

 

I would so much love to wear this outfit… the knit is so beautiful and will be perfect with leather pants.

12 thoughts on “Love to wear…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.